Μέλλος και Βλάχος στις Βρασιές

Τετ, 25/08/2021 - 12:15
Image

Σε πλήρη εφαρμογή βρίσκεται ο σχεδιασμός των Βραβείων για την νέα αγωνιστική χρονιά με την ομάδα του Αγίου Ανδρέα να δείχνει τις διαθέσεις της με στόχο την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου με υψηλούς στόχους. Οι κιτρινόμαυροι πραγματοποίησαν δύο πολύ ηχηρές και δυνατές μεταγραφές καθώς ο Σωτήρης Μέλλος και ο Περικλής Βλάχος από την καινούρια ποδοσφαιρική χρονιά θα είναι στον Άγιο Ανδρέα για λογαριασμό των Βρασιών.

Η ομάδα του Αγίου Ανδρέα ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τους δύο έμπειρους άσους ενώ ταυτόχρονα έχει κρατήσει όλο το περσινό έμψυχο δυναμικό με το οποίο έχει καταφέρει να ανανεώσει την συναργασία της. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Βρασιές ετοιμάζουν ανάλογη μεταγραφική συνέχειαε τον μεγάλο χορηγό της ομάδας Δημήτρη Βερβεσό να βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό του σωματείου και να το στηρίζει απόλυτα.

Η διοίκηση των Βρασιών αλλά και ο χορηγός της ομάδας Δημήτρης Βερβεσός αποτελούν την σταθερά των κιτρινόμαυρων σε όλα τα επίπεδα με την σωστή οργάνωση μέσα και έξω από το γήπεδο.

 

Φωτογραφία arcadiaportal.gr, Nigel Copage

Σχόλια επισκεπτών

Όχι πάλι κύριε Δημήτρη θα σας βλέπει στον ύπνο του ο κύριος Άρης κ θα πετάγεται που θα βγει πάλι τριτοτεταρτος.δεν πειράζει τ χρόνου πάλι να δω τι θα κάνεις με τόσα παιδιά που κοροϊδεύεις

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio