Μεγάλη πρόκριση μέσα στο Λεωνίδιο ο Πανθυρεατικός, άνετα ο Ερμής τις Βρασιές

Κυρ, 25/09/2022 - 18:03
Image

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίστηκε η Γ’ φάση του Κυπέλλου Αρκαδίας στον δεύτερο όμιλο με τον Πανθυρεατικό και τον Ερμή Μελιγούς να κερδίζουν το Λεωνίδιο και τις Βρασιές αντίστοιχα παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού.

Στο Λεωνίδιο και στο μεγάλο ντέρμπι της Κυνουρίας η ομάδα του Άστρους νίκησε με 1-2 με τέρματα του Λυτρίβη στο 68’ και με αυτογκόλ στο 43’ με τους ερυθρόλεκους απλά να μειώνουν στο 77ο λεπτό με τον Γιαννούση.

Στο άλλο παιχνίδι στην Μελιγού Γουόρντεν στο 26’, Σαραντόπουλος στο 35’ και Βλάχος στο 87’ καθάρισαν για τον Ερμή ο οποίος έφτασε στην νίκη-πρόκριση με σκορ 3-0 κόντρα στις Βρασιές.

Μείνετε συντονισμένοι στο ArcadiaPortal.gr καθώς τις επόμενες ώρες ακολουθούν βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές και των δύο αναμετρήσεων του Κυπέλλου Αρκαδίας από Λεωνίδιο και Μελιγού.

Κύπελλο Αρκαδίας

Κυριακή (25/9, 16:00)

Ερμής Μελιγούς-Βρασιές 3-0

Λεωνίδιο-Πανθυρεατικός 1-2

Σχόλια επισκεπτών

αμα ειναι να μαζευουμε παλι τριαρες καλυτερα να κατσουμε στα αυγα μας αστρος.κανενα παιδι δεν ειναι για παραπανω κατηγορια τοσα παιδια εχουν παει στον αστερα και γυριζουν πισω και παιζουν δεξια κι αριστερα μετα και ψαχνουν ποιος θα τους δωσει το 50ευρω για να πινουν το καφε τους..μολις ενηλικιωνονται νομιζουν οτι το παραπανω βημα στη καριερα τους ειναι το 50ευρω δυστυχως

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 5 -7 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΝ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ .Ο ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ 2 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ 1.ΕΧΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ 2. ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ

ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΣΙ ΒΡΙΖΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΕΩΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ!!!ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ;;;ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕ!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio