Μεγάλη νίκη του Ερμή Μελιγούς επί του ΠΑΟ Ρουφ

Κυρ, 18/10/2020 - 18:15
Image

Ο ψυχωμένος και άριστα διαβασμένος Ερμής Μελιγούς παρά τις απουσίες του κατάφερε και κέρδισε στο Άστρος τον ΠΑΟ Ρουφ με 2-1 σε ένα ιστορικό αποτέλεσμα για την ομάδα της Βόρειας Κυνουρίας.

Αυτή είναι η πρώτη νίκη του Ερμή Μελιγούς στο πρωτάθλημα και πήρε τους πρώτους του βαθμούς στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας κόντρα μάλιστα σε ένα από τα φαβορί του ομίλου.

Ο Ερμής Μελιγούς άνοιξε το σκορ στο 4' με τον Βασίλη Κατσίρη με τον ΠΑΟ Ρουφ να απαντά στο 63΄με τον Βαγγελη Μάντζιο. Ωστόσο ο Γιώργος Καδάς στο 83' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε το τελικό 2-1 με την ομάδα του Κώστα Καλογιαννίδη να τελειώνει το παιχνίδι με παίχτη λιγότερο από την αποβολή του Ανδριανού στο 85'.

Μείνετε συντονισμένοι σε λίγη ώρα ακολουθεί βίντεο με τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από τον αγώνα του Ερμή Μελιγούς με τον ΠΑΟ Ρουφ.

Σχόλια επισκεπτών

Σήμερα κέρδισε το ποδόσφαιρο ! Ομάδα με παιδιά από την γύρω Αρκαδία με λίγα έσοδα για αυτό που κάνουν κέρδισε πανάξια με πάθος για την φανέλα για τον τόπο τους και νίκησαν τους μισθοφόρους με μπάτζετ 200.000 χιλιάρικα από την Αθήνα .
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά έπεται και ανάλογη συνέχεια . Δουλειά και προσήλωση στον στόχο . Χάρηκε όλοι η Γούβα με το επίτευγμα σας !!!

Μεγάλη νίκη, αλλά ..."πύρρειος". Το πλέον σημαντικό που κατάφερε ο ερμής σήμερα -όπως και κάποιοι άλλοι στο παρελθόν αλλά ίσως λίγο παραπάνω σήμερα- είναι να αποδείξει ότι η περιοχή μας θα μπορούσε εδώ και χρόνια να έχει μια (1) ποδοσφαιρική ομάδα υψηλού επιπέδου που να τη "χαίρονται όλοι". Όμως, η μπίχλα του τοπικισμού στο μυαλό, δεν μας αφήνει περιθώρια για κάτι τέτοιο ακόμα... δυστυχώς.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΜΗ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΠΡΩΗΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ" ΟΛΗ Η ΕΞΕΔΡΑ ΕΜΨΥΧΩΝΕ ΤΟΝ ΕΡΜΗ..ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ.ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΘΥΡΕΑ.

Ο Ερμής είχε στήριξη από πολλούς και αυτό δείχνει την αγάπη του κόσμου. Ασχολούνται μόνο με το καλό της ομάδας τους και όχι το κακό των υπολοίπων όπως κανουν κάποιοι άλλοι μεγάλοι. Και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Κρίμα τόσα χρόνια να μην γίνει κάτι ενωτικό. Θα είχε πάει αλλού το πράγμα τώρα. 2 μέρες έπεσε πολύ χρήμα στην περιοχή και έχει να πέσει πολύ ακόμα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio