Με Ρεντούλη και Μπάρλα στον πάγκο του ο Ηρακλής την νέα σεζόν

Πέμ, 09/06/2022 - 22:50
Image

Με πλάνο και σύνεση ο Ηρακλής Βερβένων έπειτα από την επιτυχημένη εφετινή σεζόν με την παραμονή του στην κατηγορία σχεδιάζει την επόμενη του μέρα για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας.

Η είδηση λοιπόν «έσκασε» το βράδυ της Τετάρτης 9 Ιουνίου με τους «μπλε» της Βόρειας Κυνουρίας να έρχονται σε συμφωνία με τον Τάσο Ρεντούλη ο οποίος μαζί με τον Κώστα Μπάρλα θα αποτελέσουν το προπονητικό δίδυμο του Ηρακλή Βερβένων την καινούρια περίοδο.

Ο Τάσος Ρεντούλης είναι άριστος γνώστης στην δημιουργία ανταγωνιστικών συνόλων πράγμα που απέδειξε και στον Ολυμπιακό Λεωνιδίου και πλέον μαζί με τον Κώστα Μπάρλα που θα βρίσκεται στο πλευρό του αναλαμβάνουν την τεχνική ηγεσία της ομάδας των Βερβένων.

Πρόκειται λοιπόν για μια συνεργασία με απώτερο σκοπό με σκοπό ο Ηρακλής να παρουσιαστεί έτοιμος και ανταγωνιστικός στις αυξημένες απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας για να πετύχει τους στόχους που θα βάλει για την νέα χρονιά.

Η διοίκηση του Ηρακλή με τον Τάσο Ρεντούλη να παίρνει στα χέρια του την προπονητική μπαγκέτα και τον Κώστα Μπάρλα στο πλευρό του ξεκινά σχεδιασμό της και την εφαρμογή του πλάνου της με όνειρα και φιλοδοξίες.

Σχόλια επισκεπτών

ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΑΛΛΆΖΕΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΈΤΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΌΜΑ ΠΟΙΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ.ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΔΙΚΑΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ...ΚΑΛΗ ΧΡΌΝΙΑ

Αν πιστεύετε κύριοι των βερβενων , ότι ο κύριος Ρεντουλης θα κάθεται να τρώει στα παιχνίδια 3-4 γκολ, με μικρούς έχετε κάνει μεγάλο λάθος. Ο κύριος Αβιντογλου, και η λοιπή μισθοφόροι να ετοιμάζονται για Άστρος.....Το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος τα Βέρβενα θα σωθούν πολύ νωρίς .

Πρέπει να καταλάβουν εδώ τριγύρω και γενικά στην Αρκαδία ότι ο κάθε ποδοσφαιριστης μπορεί να παίξει δωρεάν για τον κύριο Ρεντούλη...όπου έχει περάσει τον έχουν αγαπήσει οι ποδοσφαιριστές του εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio