Με το κασκόλ του Ηρακλή και στην αγκαλιά του θείου του ο Νικος Τακλής

Τρί, 21/12/2021 - 10:16
Image

Με το κασκόλ του Ηρακλή Βερβένων κρεμασμένο στο λαιμό του ο νικητής του Big Brother Νίκος Τακλής έκανε την  εμφάνιση του στο χωριό του και σαφώς γνώρισε την αποθέωση από συγγενείς και φίλους.

Οι κάτοικοι των Βερβένων υποδέχτηκαν με τον πιο θερμό και ιδιαίτερο τρόπο τον Νίκο Τακλή τον οποίο και αποθέωσαν ενώ δεν ξέχασαν το «καμάρι» του χωριού τον Ηρακλή φορώντας του το κασκόλ της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Τακλής στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του Ηρακλή Βερβένων της ομάδας του χωριού του έχοντας παίξει ποδόσφαιρο στα γήπεδα του νομού μας και τις τοπικές κατηγορίες.

Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Νίκο Τακλή μαζί με τον αγαπημένο του θείο (αδερφός του πατέρα του) και παλιά δόξα του Ηρακλή Βερβένων και των Αρκαδικών γηπέδων Κώστα Τακλή (Κωτσέλο).

Σχόλια επισκεπτών

Συγχαρητήρια . Νίκο είσαι ένα καταπληκτικό παιδί . Μπήκες στο παιχνίδι και απέδειξες ένα τέλειο χαρακτήρα . Σε ευχαριστούμε πολύ μας έκανες υπερήφανους . Τα τσερενια και τα Βέρβενα είναι υπερήφανα για εσένα . Σε ευχαριστούμε πολύ .

Αναβαθμίστηκε ο τόπος μας παιδιά!!!! ΤΙ λέμε τώρα,;; Συνέλθετε ρε κακομοιρηδες και ασχοληθείτε με κάτι σοβαρό και αφήστε τις γελοιότητες. Αυτά είναι οπισθοδρομηση και παρακμή και αποπροσανατολισμος της νεολαίας, για να μην μάθουν οι νέοι μας να σκέφτονται, να δημιουργούν και να σπουδάζουν. Εκμετάλλευση από τα κανάλια της νεολαίας. Εύκολο χρήμα χωρίς προσπάθεια, χωρίς σκέψη, χωρίς αξίες. Μόνο πονηριές, ίντριγκες και υπονομευσεις. Χρήμα πού γρήγορα θα τελειώσει και μετά τι;;; Κούφια πράγματα. Ναι;;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio