«Λύγισε» στο τέλος και έχασε… Πήγασος - Παναχαϊκή 62-68

Κυρ, 29/01/2023 - 19:19
Image

Ο Πήγασος δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας την ήττα στο κλειστό γυμναστήριο Άστρους από την Παναχαϊκή με σκορ 62-68 πληρώνοντας λάθη στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Το παιχνίδι από το ξεκίνημα του ήταν ντέρμπι με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ και τους Αστρινούς να δείχνουν με δεδομένη την ενέργεια τους έτοιμοι και ικανοί για την νίκη ωστόσο τα τελευταία λεπτά αποδείχθηκαν μοιραία.

Οι άστοχες επιθέσεις του Πήγασου γίνονταν φάουλ στην άμυνα που οδηγούσε τους Πατρινούς στην γραμμή των βολών με το παιχνίδι να ορίζεται τελικά από την γραμμή των 4,5 μέτρων.
 
Δεκάλεπτα: 19-19, 36-36, 54-48, 62-68.

Τα αποτελέσματα

Νήαρ Ηστ – Δίων Ο Κυπαρισσεύς 85-73

ΣΚ Καλαμάτα – Καλαμάτα 1980 78-60

ΚΑΠ – ΚΑΟΚ 80-59

Πήγασος Θυρέας – Παναχαϊκή 62-68

Γαλήνη – ΑΟ Ερμιονίδας 67-65

Επόμενη αγωνιστική (16η, 5/2)

Καλαμάτα 1980 – Νήαρ Ηστ

Προμηθέας 2014 – ΣΚ Καλαμάτα

ΚΑΟΚ – Γλαύκος/Έσπερος

Παναχαϊκή – ΚΑΠ

Ερμιονίδα – Πήγασος Θυρέας

Δίων Κυπ. – Αχαΐα «Η Γαλήνη»

Σχόλια επισκεπτών

καλη και φιλοτιμη προσπαθεια αλλα δεν φτανει μονο αυτο οι μεταγραφες ι δεν ειναι το κατι αλλο δεν κανουν τη διαφορα αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις αυτο ισχυει παντου οι καλοι αθλητες για να ερθουν πρεπει να πληρωθουν

Καλή και φιλότιμη προσπάθεια ναι αλλά αυτό δεν φτάνει. Στο τελευταίο 5/λεπτο η ομάδα (πάγκος και παίκτες) είχε τρικυμία στο μυαλό και ο Πήγασος πληρώνει τα απανωτά λάθη των καλοκαιρινών επιλογών .όπως:
1) την επιλογή να μην βρίσκεται στην ομάδα ο Μπουτσικάκης. Ένας αθλητής με μεγάλη εμπειρία, που μπορεί να καλύψει τις θέσεις 2-3-4, και θα έδινε λύσεις στο μακρινό σουτ, στο ριμπάουντ και το καθαρό μυαλό όταν η μπάλα καίει.
2) Η επιλογή κάποιου τύπου από την Τρίπολη σαν προπονητή, ο οποίος το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να περιφέρεται εμπρός στον πάγκο χειρονομώντας και χοροπηδώντας.
3) η έλλειψη εμπιστοσύνης στα δικά μας παιδιά και ο ελάχιστος χρόνο συμμετοχής τους. Και αυτό αποδείχθηκε με την χθεσινή εμφάνιση του Μαυριά, ο οποίος είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής για όλο το προηγούμενο διάστημα, γιατί η επιλογή του προπονητικού τημ ήταν ο άμπαλος και ανύπαρκτος Κύπριος.
Η λύση είναι να δοθούν περισσότερες ευκαιρίας στα δικάμας παιδιά για να έχει ο σύλλογος συνέχεια.

Ανώνυμε 8:59
Αφιέρωσες χρόνο και με σοβαρότητα εγραψες ενα σχόλιο που αναλύει γλαφυρότατα τις αιτιες για την κατάντια της ομαδούλας μας. Μόνο θα διαφωνήσω στο 3ο σκέλος του σχόλιου σου σε ότι αφορά δηλαδή τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής των ντόπιων. Ο συγκεκριμένος παικτης που ανέφερες εκανε το μοναδικο του καλό παιχνιδι την φετινη σεζόν. Σε ολα τα υπολοιπα ματς αυτός μαζι με τον ντόπιο κορμό του πήγασου ,ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ, δεν έχουν κάνει τίποτα. Δυστυχώς ο Πήγασος δεν μπορεί να στεριώσει στην γ εθνική μόνο με τα δικά του παιδιά και για αυτό εξαρτάται από μισθοφόρους οι οποίοι στο μυαλός τους έχον τα στατιστικά και πόσα λεφτά θα πάρουν.

Αγαπητέ γνωστη....στην αρχή του κειμένου σου λες για την κατάντια της ομαδουλας κ μετά αναφέρεσαι σε ΗΓΕΤΗ...ομάδες που έχουν πραγματικούς ηγέτες δεν είναι ομαδουλας...κάπου έχεις μπερδευτεί.....η αλλά θες να πεις...οι ηγέτες παίρνουν την ομάδα στην πλάτη στα δύσκολα....

Συμφωνώ απόλυτα με την ανάλυση του κυρίου παραπάνω. Ταυτόχρονα θα ήθελα να ενημερώσω τον γνώστη ότι ο παίκτης του πηγασου με το νούμερο 12 τον τελευταίο 1 μήνα πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και μετά την φυγή του παλτού από Κύπρο πραγμα που το αποδεικνύει και η στατιστική!
Επίσης ηα ήθελα να προσθέσω κάτι στην ανάλυση του κυρίου:
Α) Λανθασμένος προγραμματισμός από την ηγεσία της ομάδας βγήκε πολύ αργά το Δ.Σ και έτσι άρχισε να τρέξει το όλο εγχείρημα
Β) Προπονητής. Αυτός που αναφέρεις ως ηγέτης δεν γίνεται σε τέτοιο επίπεδο που έφτασε η ομάδα να τα θέλει όλα. είναι μια από τις σημαίες της ομάδας μας αλλά έπρεπε το καλοκαίρι να διαλέξει η προπονητής ή παίκτης και να του ασκηθεί και βέτο από την διοίκηση. Δεν γίνεται να μην έχεις έναν έμπειρο κόουτς στην άκρη του πάγκου ή έστω να είναι ο ίδιος μιας κ δείχνει να το κατέχει που να καθοδηγεί την ομάδα να αλλάζει πράγματα στη ροή του αγώνα.
Γ) Μεταγραφικός Σχεδιασμός: άθλιος ήρθε ότι απέμεινε από παίκτες μόνο το 5αρι άξιζε π έκανε κ προετοιμασία όλοι οι άλλοι παίκτες ήρθαν τον Σεπτέμβρη και επιβαρύνουντον συλλογο . Α και ο Γιαννάκης που δίνει παλμό και πονάει την ομάδα.
Δ) προετοιμασία δεν γίνεται η ομαδα να ξεκινάει 20 Αυγούστου προετοιμασία και να κάνει 3 φιλικά έτσι δεν δένεται τίποτα όσο προπόνηση και να γίνει.
Τέλος θα ήθελα να προσθέσω ότι δεν γίνεται να κράζουμε τους ντόπιους όταν ξαφνικά πέρυσι κουβάλησαν τα παιδιά το καράβι και φέτος με λάθος διαχείριση από γο πρώτο παιχνίδι έπαιζαν 1-2 λεπτά ενώ άλλοι μέσα μας έβγαζαν τα μάτια.. Πως να αποδώσουν και οι ίδιοι με χαμηλή ψυχολογία και με έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού άραγε!??
Λάθη που εάν έχει σκοπό η ομσδα να ξανά κάνει πρωταθλητισμό του χρόνου καλό θα ήταν να αποφύγει

Όσο πιο ψηλούς στόχους έχει μια ομάδα τόσο πιο πολύ δουλειά χρειάζεται σε όλα τα επίπεδα..ορθολογική κ επιστημονική...ο καθένας στον τομέα του κ όλοι μαζί για το σύνολο...έτσι κτίζονται οι σωστές ομάδες...όχι με πολλά λόγια..

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio