Κυνουρία προορισμός, ενιαίος ταξιδιωτικός οδηγός VISIT KYNOURIA για το 2020

Παρ, 26/06/2020 - 10:15
Image

Ο ταξιδιωτικός οδηγός visitkynouria.gr φέτος θα κυκλοφορήσει ενιαίος και περιλαμβάνει όλη την περιοχή της Κυνουρίας (Βόρεια και Νότια).

Το κεντρικό μήνυμα της διαφημιστικής καμπάνιας που τρέχει τα 3 τελευταία χρόνια

η Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ ΚοινΣΕπ (εκδότρια του οδηγού), είναι: “Κυνουρία ένας προορισμός”, καθώς πιστεύουμε ότι η περιοχή εχει περισσότερα να δείξει και να κερδίσει ενωμένη ως ένας ενιαίος προορισμός.

Στην 9η χρονιά κυκλοφορίας του οδηγού, αναλογιζόμενοι και τις ειδικές συνθήκες λόγω covid-19, με την ίδια θεματική φιλοσοφία των προηγούμενων ετών, θα τυπωθεί και θα διανεμηθεί ΔΩΡΕΑΝ.

Τον οδηγό επίσης μπορείτε να τον δείτε και σε ηλεκτρονική μορφή

στο ανανεωμένο μας site: www.visitkynouria.gr, να τον ξεφυλίσετε και να τον αποθηκεύσετε στον υπολογιστή το tablet ή το κινητό σας.

Στον οδηγό θα διατηρηθούν όλες οι θεματικές ενότητες που αφορούν γενικά στοιχεία της Κυνουρίας (ιστορικά, λαογραφικά), ενότητα Τσακωνιά (διάλεκτος, κουλτούρα), εκδηλώσεις - festival, αξιοθέατα, outdoor activities.

Στο κυρίως σώμα του οδηγού παρουσιάζουμε όλα τα χωριά ορεινά - παράλια, τις παραλίες και φυσικά προτάσεις για τον ταξιδιώτη - επισκέπτη της περιοχής.

Διαφημιστικός χώρος

Στον οδηγό προβάλονται επιχειρήσεις της περιοχής: καταλύματα, επαγγελματίες, shop, cafe, bar, beach bar, εστιατόρια, ταβέρνες και στην έκδοση του 2020 λόγω covid-19 με έκπτωση 30% των αρχικών τιμών.

Πληροφορίες εκτύπωσης - διανομής

Ο οδηγός τυπώνετε σε αρχικό τιράζ 12.000 εντύπων και μοιράζετε σε όλους τους διαφημιζόμενους, σε κεντρικά σημεία της Αθήνας, Πειραιά, Τρίπολης, Άργος, Πάτρας, Κορίνθου, σε εκθέσεις στην Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Αθήνα), και στις μεγαλύτερες στο εξωτερικό Βερολίνο, Ρίμινι κ.α

Επικοινωνήστε με το διαφημιστικό μας τμήμα:

Λαλουδάκης Δημήτρης  6972246518  -  mail: dimlalou@hotmail.com

www.visitkynouria.gr

μια έκδοση της Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ ΚοινΣΕπ

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio