Κεφαλόπουλος για το τροχαίο της αθλήτριας στο Παράλιο Άστρος: Σε αυτή την χώρα κοιτάμε τα τυπικά και όχι την ουσία

Τρί, 25/04/2023 - 19:28
Image

Την δική του τοποθέτηση αναφορικά με το περιστατικό και το ατύχημα της αθλήτριας βάδην στο Παράλιο Άστρος και στην περιοχή της Γλυφάδας έκανε ο προπονητής Ναπολέοντας Κεφαλόπουλος με σχόλιο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το ατύχημα έγινε το πρωί της Τρίτης 25 Απριλίου ηλικιωμένος οδηγός, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί επίσημα παρέσυρε αθλήτρια του βάδην, η οποία εκείνη την ώρα έκανε την προπόνησή της (πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε το σχετικό άρθρο).

 

Αναλυτικά

Σχόλια επισκεπτών

Είναι ένας παππούς που κυκλοφορεί, και κάθε φορά που βάζει μπροστά το αγροτικό του κάνει όπισθεν! Στου Φλεντζερη τρέχουνε να πάρουν τα αμάξια όποιος έχει παρκάρει πίσω του 😝

Ξεκίνησαν να έχουν και θύματα πλέον η συστηματική αδιαφορία των δημοτικών αρχών και της περιφέρειας, στις φωνές και στα παράπονα των κατοίκων για τη ανυπαρξία πεζοδρομίων και ασφαλτοστρώσεων στην συγκεκριμένη περιοχή Γλυφάδας-Ατσίγγανου.
Μάλλον πρέπει να έχουμε και νεκρούς/"θυσίες" για να ιδρώσει το αυτί τους(θεμα χρόνου είναι)...
ΔΕΝ φταίει μόνο ο ηλικιωμένος οδηγός αλλά και η κάθε τρέχουσα αρμόδια αρχή, όσο το πρόβλημα διαιωνίζεται και δεν αναζητούν εφαρμόσιμες λύσεις...
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ να συζητάμε για τα αυτονόητα θέματα ασφάλειας πεζών και πολιτών εν έτη 2023..
Κρύβεστε πίσω από την λεγόμενη "πολιτική ευθύνη".

Κύριε Κεφαλόπουλε δεν ξέρετε τι συνέβη; Πήγε ο αστυνόμος - δημόσιος υπάλληλος να κάνει το τεστ να υπογράψει τα χαρτιά και όλα εντάξει από μέρους του. Καλύφθηκε. Το έκανε το καθήκον του. Γύρισε περήφανος στην καρέκλα του. Έριξε και δύο χασμουρητόλά παραπάνω που τον έτρεχαν στο κέντρο υγείας πρωί πρωί αντί να πίνει τον καφέ του και να χαζεύει το κινητό. Συνεχίστε εσείς να χύνετε ιδρώτα στην άσφαλτο και να παλεύετε για πρωταθλητισμό. Θα σας κάνουν αλκοτεστ όποτε χρειαστεί. Αλλιώς θα έρθει άλλος να σας παραλάβει , αν δεν είστε τυχεροί.. Μαυροφορεμένος.

νομίζω πως ο δρόμος αυτός που σημειωτέον γίνονται και έργα δεν είναι πολύ κατάλληλος για βάδην.σημερα οι ηλικιωμένοι αύριο ένας μεσήλικας που θα μίλα στο κινητό μεθαύριο ένας νεαρός που θα στέλνει μηνύματα στην αγαπημένη του

Σωστά όλα τα παραπάνω σχόλια ,αλλά όταν περπατάμε σε δρόμο ακόμα και με πεζοδρόμιο πάμε πάντα στην αντίθετη κατεύθυνση από τα αυτοκίνητα δλδ να μην τα έχουμε στην πλάτη αλλά στην απέναντι λωρίδα ώστε να τα βλέπουμε μπροστά μας .Αυτό δίνει μεγαλύτερη ασφάλεια στον πεζό γιατί έχει την δυνατότητα αν έρχεται ένα αμάξι πάνω του να προλάβει να αντιδράση.

Τι να πούμε για τους δρόμους μας,τις ευθύνες μας,τις θεωρίες μας..Η εθνική ομάδα βάδην και οι καλύτερες αθλήτριές μας δεν απολαμβάνουν την προστασία μας.Είναι τιμή για τον τόπο μας να έχουμε αυτά τα παιδιά και να προπονούνται..όπως πρέπει .. κι οι γηρεοί μας οδηγοί να διέρχονται. Οδόστρωση,πεζοδρόμηση,ασφάλεια ως του Μπαταρόλα από το δήμο μας.Να ανταποδόσουμε επιτέλους και λίγο στο τεράστιο εισόδημα του δήμου μας από τους επισκέπτες μας.Όχι μόνο φαμφάρες επικοινωνιακές για κάποιους .Από κάπου προκύπτει η οικονομική ευημερία του Δήμου μας.Ανταποδώστε άμεσα.Απαίτηση όλων.

Για τον σχολιαστή που γραφει ΓΙΑ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, μια απλή ερώτηση: Είναι καθήκον της Δημοτικής Αρχής να μαζέυει τον κάθε ηλικιωμένο που οδηγεί και αν μπορεί να οδηγεί? ΦΟΒΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Σας υπενθυμίζω πως ήδη υπάρχουν μαυροφορεμενοι και βαθειά πονεμένοι εξ αιτίας θανατηφόρου ατυχήματος στο συγκεκριμένο παραλιακό δρόμο. Επειδή είναι πλέον σίγουρο πως θα επαναληφθουν τέτοιου είδους εγκλήματα σας προτρέπουμε να αποκλείεται με σωστό προγραμματισμό η κυκλοφορία οχημάτων τις ώρες προπόνησης, με έλεγχο/παρουσία της αστυνομίας και φυσικά να υπάρχει και εναλλακτική διαδρομή π. χ. η παραλιακη απο Παράλιο Αστρος εως τις Πόρτες, που θα έπρεπε να είχε επιλεγεί στους προσφατους πανελληνιους αγώνες ώστε να είχε αποφευχθεί η ταλαιπωρία των αθλητών από τις καιρικές συνθήκες.

Ο κάθε παράλητος και ο κάθε κομπλεξικός εδώ μέσα ξεπεζεύει. Η κουταμάρα πρέπει να φιλτράρεται αλλά θα μου μεις που βρέθηκε φαιά ουσία σε κάτι παράλητους ανοίγουν το στόμα και πετάνε τούβλα.....

Η Ελιές γέμισαν πάνα δεν άνθισαν την κοπέλα τη χτύπησε αυτοκίνητο προπερσι δεν είχαμε λάδι να φάμε όλοι κάνετε ότι δεν γνωρίζετε απλά πράγματα ποιός πέρασε από την περιοχή μας οποίος γνωρίζει ας αναφέρει το Όνομα εγώ πρώτος Κούλης

ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΑΤΣΙΓΓΑΝΟ ΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ; ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΧΩΡΑΝΕ ΔΥΟ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΖΟΙ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ. ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΟ ΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ...ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ....ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΥΠΗΡΞΑΤΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΓΑ.

ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΣΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΉΣ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ .

Εσύ του 20:50 που υπογράφεις σαν ΝΊΚΟΣ και βροντοφωνάζεις ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ φαίνεται οτι στο χωριό σου κυκλοφορείτε σε χαλιά της Μυραράκη και τα κατσικομούλαρα σε ειδικά διαζώματα. Ασε μας αγαπούλα και το χάνουμε το κορμί.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio