Κατσής: Η επιτυχία του Πήγασου αποτελεί επιβράβευση σκληρής και μεθοδικής δουλειάς

Τρί, 05/04/2022 - 21:34
Image

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας Δημήτρης Κατσής έκανε ειδική αναφορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο του Πήγασου στην Γ’ Εθνική κατηγορία τονίζοντας την δυναμική που αναδεικνύεται από τον αθλητισμό στη περιοχή.

Αναλυτικά

Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω τη σημερινή μας συνεδρίαση εκφράζοντας τα θερμά μου συγχαρητήρια στη διοίκηση, τον προπονητή και τους αθλητές του ΠΗΓΑΣΟΣ Αθλητικού Ομίλου Θυρέας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ανδρών της Α1 κατηγορίας της ΕΣΚΑΚ και την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και η άνοδος στις εθνικές κατηγορίες ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή προσπάθεια όλων των μελών της ομάδας. Η ομάδα του Πήγασου με αυτή την τεραστία επιτυχία του ,βάζει ξανά το Αρκαδικό μπάσκετ αλλά και την Κυνουρία στους χάρτες των εθνικών κατηγοριών αποδεικνύοντας πως ο αθλητισμός της περιοχής μας διαθέτει δυναμική, επιτυχημένο παρόν, αλλά και ελπιδοφόρο μέλλον.

Η συγκεκριμένη επιτυχία της ομάδας μας αποτελεί επιβράβευση της σκληρής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στον ΠΗΓΑΣΟ , αλλά και της δύναμης ψυχής και ήθους που διακρίνει όλους τους συντελεστές .

Αυτά πιστεύω αποτελούν τους βασικούς παράγοντες της τωρινής αλλά και μελλοντικής επιτυχίας σας.

Σας ευχαριστούμε , λοιπόν για την χαρά που μας δώσατε και ευχόμαστε οι επιτυχίες σας να συνεχιστούν.

Σχόλια επισκεπτών

Κύριε κάτσε και κάθε κύριε που βγάλατε ανακοίνωση για τον Πήγασο για τα συγχαρητήρια σας κλπ κλπ ποια ήταν η στήριξη σας στις δύσκολες ημέρες που περνούσε η ομάδα πριν μερικά χρόνια ;;; Στις χαρές όλοι χαίρονται στις «λύπες» είναι το θέμα ποιοι είναι εκεί , και εσείς σίγουρα ήσασταν απόντας!!!!

Να ρε που όλοι αγάπησαν ξαφνικά τον ΠΗΓΑΣΟ..... Που ήσασταν ρε εσείς στα πέτρινα χρόνια του συλλόγου; Τώρα όλοι αιρετοί, πρόεδροι, εντεταλμένοι και ο κάθε πικραμένος προσπαθούν να πάρουν λίγη λάμψη από την επιτυχία του ΠΗΓΑΣΟΥ. Άλλωστε εκλογές πλησιάζουν. Και όταν έρθουν πάλι οι δύσκολες εποχές, γιατί η ζωή κύκλους κάνει, δε θα θυμάστε τίποτα....

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΠΩΝΤΕΣ ΑΠ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ (Ανώνυμε 22:16)
ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥΣ ,ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ, ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...
ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio