Καπράνος, Χαρμπαλής και Μαυριάς στον Ερμή Μελιγούς

Σάβ, 07/01/2023 - 12:00
Image

Ο Ερμής Μελιγούς με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο που τον διακρίνει και με συντονισμένες κινήσεις οριστικοποίησε τις τρεις μεταγραφικές του κινήσεις στην περίοδο του Ιανουαρίου με τον πλέον επίσημο τρόπο.

Οι δύο πρώην αρχηγοί του Πανθυρεατικού Γιώργος Καπράνος και ο Γιώργος Χαρμπαλής (όπως σας είχαμε ενημερώσει) θα φορούν την φανέλα του Ερμή Μελιγούς ενώ το ίδιο ισχύει και για τον νεαρό Γιώργο Μαυριά που αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στον Ηρακλή Βερβένων.

Πρόκειται ασφαλώς για κινήσεις ουσίας που δυναμώνουν το ρόστερ της ομάδας και ταυτόχρονα ενισχύουν το ντόπιο στοιχείο της Βόρειας Κυνουρίας με δύο έμπειρους και «μπαρουτοκαπνεσμένους» παίχτες σε συνθήκες πρωταθλητισμού και με ένα ακόμα φέρελπι ποδοσφαιριστή.

Πρακτικά οι προσθήκες των Καπράνουν και Χαρμπαλή αποτελούν την έκπληξη της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε καθώς αμφότεροι πείστηκαν από το πλάνο του Ερμή και πήραν την μεγάλη απόφαση να αφήσουν τον Πανθυρεατικό μετά από χρόνια και να συνεχίσουν στην Μελιγού.

Πλέον ο Ερμής Μελιγούς ρίχνει όλο του το βάρος στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Παναρκαδικό στο γήπεδο του.

Σχόλια επισκεπτών

Δε θα κατακρίνω η θα επαινεσω για αυτές τις μεταγραφές κανένα απλα.εχω να πω μόνο τούτο δε σκοτώνουν τα άλογα όταν γερνάνε, αλλά και τα άλογα θα. Πρέπει να δείνουν το παράδειγμα αλλά και χορο. Στους νεότερους, αυτό ισχύει για τους δύο εύχομαι ν α παίξουν αλλά ας κρατήσουν αυτό
Καινούργια αγάπη άμα βρεις παλιά μην την ξεχάσεις

Όπως και όλα τα μικρά παιδια της περιοχής, θα πρέπει να πάνε στην ακαδημία της Μελιγούς. Γιατί εκεί υπάρχει μόνο μέλλον για να πάνε παραπάνω. Διαφορετικά θα παίζουν σε όλους που θα τρώνε τριάρες και εξάρες και θα χάνονται.

Τι να πω αφους τους εδιωξαν!! Παντως στη νεα τους ομαδα τα πανε μια χαρα! Και επειδη το αποτελεσμα μετραει, αυτοι που τους εδιωξαν πρεπει να φυγουν! γιατι τα αποτελεματα δεν τους δικαιωνουν!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio