Καλογιαννίδης: Πικρή ήττα, χάσαμε την συγκέντρωση μας

Κυρ, 05/11/2023 - 21:13
Image

Ο Κώστας Καλογιαννίδης δεν κρύφτηκε βγαίνοντας μπροστά και αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την ήττα από τον Ερμή Μελιγούς τονίζοντας πως η έλλειψη συγκέντρωσης ήταν αυτή που στοίχισε στον Πανθυρεατικό.

Αναλυτικά

Για το παιχνίδι με τον Ερμή και την ήττα: Παίξαμε ένα παιχνίδι κόντρα σε έναν αντίπαλο με μια συγκεκριμένη λειτουργία. Πατήσαμε πάνω σε αυτό και νομίζω μέχρι το 65’ δεν αντιμετωπίσαμε το παραμικρό πρόβλημα έχοντας κάνει η ομάδα μου δύο γκολ και έχοντας ξεκινήσει να προετοιμάσουμε τις συνθήκες και για ένα τρίτο και κόντρα σε όλο αυτό δεχόμαστε ένα φτηνό γκολ από ένα ατομικό λάθος που σίγουρα είναι ένα κομμάτι του ποδοσφαίρου κάνοντας μας από εκεί και πέρα να χάσουμε όλη την συγκέντρωση μας νιώθοντας ίσως και κάποιον φόβο. Πιθανόν και ο δικός μου τρόπος όπως διαχειρίστηκα το παιχνίδι να μην ήταν ο ενδεδειγμένος. Ο τρόπος που ήρθε η ήττα αυτή δείχνει προβλήματα με κυριότερο την έλλειψη συγκέντρωσης σε συγκεκριμένα σημεία του αγώνα. Αυτή είναι η αιτία γιατί η προσπάθεια των παιδιών έγινε και ήταν μεγάλη λειτουργώντας σε μεγάλα σημεία του αγώνα πολύ καλά στο τακτικό μας κομμάτι όπως έγινε για 65 λεπτά. Η όλη διαχείριση στο ότι δεν κατάφερα να τους ηρεμήσω και να ορθολογίσω την ομάδα μου η ευθύνη είναι δική μου.

Για το αν έπρεπε να αλλάξει κάτι για να μην έρθει αυτό το αποτέλεσμα: Είναι πολύ πικρό αποτέλεσμα αν σκεφτείς τον τρόπο που ήρθε.  Στην προσέγγιση του αγώνα και στο πλάνο μας υπήρχε σωστή αντιμετώπιση ωστόσο η δεδομένη έλλειψη εμπειρίας που υπάρχει σε κάποιες καταστάσεις. Αν ίσως άλλαζα κάτι αυτό θα ήταν το πόσο γρήγορα θα έπρεπε να παγώσουμε τον ρυθμό από την στιγμή που ο αντίπαλος μη έχοντας να χάσει κάτι βγήκε πολύ μπροστά μη μπορώντας εμείς να βρούμε τις λύσεις να βγούμε σε κόντρα επιθέσεις σε ανοιχτό γήπεδο που μας έδωσε ο αντίπαλος.

Σχόλια επισκεπτών

κυριοι της διοικησης αποτυχατε,.παραιτηθητε ολοι σας χθες κιολας.φερατε εναν αποτυχημενο προπονητη κι εχετε μια ενδεκασα γεματη ξενους για να βγουμε παλι απο τεταρτοι και κατω

Το ότι πήρες την ευθύνη και τι έγινε? χάθηκε το παιχνίδι από λάθος επιλογές σου έχασες ένα παιχνίδι κομβικό και γοήτρου για το άστρος θα το είδες και από τις συμπεριφορές προς εσένα όπως καταλαβαίνεις εδώ δεν είναι ρούχο δεν μας αρέσει δεν το βάζουμε η ευθύνη είναι αποκλειστικά και μόνο δική σου!!! οπότε άσε τιςτριπλογυριστες για άλλους!!!!άσε που ετοιμάζουν τον διάδοχο σου

ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
ΚΥΡΙΟΙ Δ.Σ ΤΟΥ ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΥ, ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΣΤΡΦΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.
ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΑΡΚΑΔΙΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΣΧΕΔΙΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Η ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΑΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ.
ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΡΩΝΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΑΝ ΜΙΛΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΚΑΛΟΓΙΑΝΙΔΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΘΗΣΤΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΝΙΚΑΣ 0 - 2 (ΤΥΧΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ) ΑΛΛΑ ΝΙΚΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΜΥΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ.
Ο ΠΑΝΘΥΡAΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ. GATE 0

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio