Καλογιαννίδης: Οι δύο αναγκαστικές αλλαγές ήταν καθοριστικές στην εξέλιξη του αγώνα

Δευ, 12/10/2020 - 10:24
Image

Οπροπονητής του Ερμή Μελιγούς Κώστας Καλογαιννίδης στις δηλώσεις του αμέσως μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Ένωση στο sport-ermionida.gr στάθηκε στις δύο αναγκαστικές αλλαγές της ομάδας του τονίζοντας πως η Ερμιονίδα κέρδισε δίκαια και ο Ερμής κοιτάει μπροστά στην επόμενη μέρα.

Αναλυτικά

Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλες τις ομάδες και καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα στην ομάδα της Ερμιόνης και στον Θανάση Στάικο. Αναφορικά με το παιχνίδι τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και ιδιαίτερα μέχρι το πρώτο 25λεπτό ήταν και το καλύτερο για εμάς καθώς δημιουργήσαμε προϋποθέσεις, πιέσαμε ψηλά ωστόσο οι δύο αναγκαστικές αλλαγές που κάναμε στο σημείο αυτό ήταν καθοριστικές για εμάς. Κάπου εκεί χάσαμε την συνοχή μας και τα παιδιά μπερδεύτηκαν και σιγά, σιγά η ομάδα της Ερμιόνης δημιούργησε προϋποθέσεις μετουσιώνοντας σε γκολ μία από αυτές στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα έτσι όπως είχαν δημιουργηθεί και να φέρουμε το παιχνίδι στα δικά μας μέτρα. Έως ένα σημείο ρισκάραμε παραπάνω με την Ερμιόνη να βρίσκει χώρους. Στα τελευταία λεπτά προσπαθήσαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι ωστόσο δεν τα καταφέραμε.

Σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Η Ερμιόνη στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα ήταν καλύτερη. Εμείς επικεντρωνόμαστε στην συνέχεια του πρωταθλήματος και στο τι θα κάνουμε  στα επόμενα παιχνίδια και προχωράμε στην επόμενη μας μέρα.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Ρε παιδιά μη μιλατεε για λεφτά και ξήλωματα και πάθουν τίποτα οι υποτιθέμενοι χρηματοδότες βαλτοι είσαστε άλλο τι λέμε ότι έχουμε λεφτά και άλλο να δώσουμε τι το περάσαμε, όποιον να ακουμπήσεις από τους σημερινούς που λένε ότι θα πληρώσουν ανεβάζει πυρετό στην ιδέα ότι θα βάλει χρήμα, έχουμε και περίοδο κορονοιου εμβόλιο δεν έχει βγει η γρίπη δεν ήρθε ακόμη χειμώνας δεν έπιασε πως να βάλουν και λεφτά για προσέξτε

Dimotis 12/10/20 = 17: 21 Κάνε μπεεεεε!!!
Όσο για εσένα Anonimus Δευτ.12/10/20 -20΄51 ρούφα τ΄ αυγό σου..Έτσι όπως σας έχει καθαρίσει η Μελιγού !!! χεεεεχεχεχεχεεεεε!!!!

Το μεγάλο λάθος του έρμη είναι ότι έδωσε τα πάντα στον κόουτς σε άλλες. Χώρες γίνεται εδώ οχι,και καλά κάνουν οι πρόεδροι που δεν τους αφήνουν εν λευκώ διότι στο Ελλάδα ισχύουν αλλά πράγματα. Κύριοι του ερμη θα μάθετε αν δεν παθεις δεν μαθαινεις

Dimotis 12/10/20 - 17:21 Και εμβόλια υπάρχουν και θα τα κάνετε θέτε δε θέτε, και χαπάκια για το vertigo που σας έχει πιάσει έχουμε... Άντε αρκετά το διάλειμμα... Τα κεφάλια σας πάλι μέσα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio