Κάηκε το Άστρος για τον Πήγασο - Θερμή υποδοχή στην ομάδα (vid)

Κυρ, 20/03/2022 - 00:17
Image

Οι φίλαθλοι του Πήγασου επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στην αποστολή της αγαπημένης τους ομάδας κατά την άφιξη της στο Άστρος μετά την νίκη τίτλου μέσα στο Ναύπλιο επί της Ασίνης.

Καπνογόνα έκαναν την νύχτα μέρα και συνθήματα με τραγούδια δόνησαν την ατμόσφαιρα στην κεντρική πλατεία του Άστρους σε μια φανταστική υποδοχή ηρώων για την ομάδα του Πήγασου.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Κρίμα...!!!
Μακάρι να γίνόταν τέτοια πράγματα, όταν μαθητές της περιοχής μας κέρδιζαν σε κάποιον διαγωνισμό, όταν κάποιος φοιτητής τελείωνε το μεταπτυχιακό ή το διδακτορικό του, όταν, όταν, όταν...
Μπουχτίσαμε στις μπάλες...

Μεγάλε έτσι είναι ο αθλητισμός , η εκπαίδευση δεν θέλει φανφάρες θέλει προσήλωση όπως και ο αθλητισμός. Δεν θα πεις και κρίμα επειδή γιορτάζει μξα ομάδα που ενώνει όλη την περιοχή την κατάκτηση του πρωταθλήματος . Πες μου εσύ πότε έχεις ξανά δει ενωμένο τόσο λαό από όλα τα χωριά της γούβας;
Και αν θες να σκοτώσεις την στεναχώρια σου πήγαινε κάνε παράπονα σε αυτούς που ψηφίζεις για υπουργούς και έχουν διαλύσει την εκπαίδευση στην Ελλάδα!
ΠΗ-ΠΗ-ΠΗΓΑΣΟΣ

Κ.09:47 ο κόσμος που έχει υποφέρει τα τελευταία χρόνια με όλα αυτά που συμβαίνουν βρίσκει διέξοδο και εκτόνωση στον αθλητισμό και στην αγαπημένη ομάδα όλης της περιοχής τον ΠΉΓΑΣΟ.Τωρα αν σε ανησύχησαν οι φωτοβολίδες τα καπνογόνα και οι πανηγυρισμοί ,τι να πω !!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio