Και τότε μαζί και τώρα μαζί με τον «ΛΟΚ»

Πέμ, 14/04/2022 - 10:16
Image

Συγκίνηση και δέος με τον Ερμή Μελιγούς να μην ξεχνά, να τιμά και να αφιερώνει την κατάκτηση του Κυπέλλου Αρκαδίας στον Γιώργο Παπούλια με το «ΛΟΚ, ΛΟΚ, ΛΟΚ» να φτάνε ως τον ουρανό του γηπέδου «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Σε όλα αυτά να προσθέσουμε και κάτι κάτι την τεράστια ψυχή που διαθέτει ο Γιάννης Αδάμης, ο Κώστας Μπάρλας αλλά και ο Σπύρος Ράλλιος που έστειλαν τα δικά τους μηνύματα για τον Γιώργο Παπούλια φέρνοντας τον «ΛΟΚ» ακόμα πιο κοντά.

Και τότε μαζί και τώρα μαζί με την μνήμη του «ΛΟΚ» να βρίσκεται και να παραμένει ζωντανή για πάντα μέσα από τους φίλους του που έκαναν το καθήκον τους και αυτό που η ψύχη τους όριζε εκείνη την στιγμή.

Τιμή λοιπόν και σε αυτούς (Αδάμης, Μπάρλας, Ράλλιος) που ξέρουν να τιμούν και να σέβονται. Στην περίπτωση δε των Αδάμη και Μπάρλα ισχύει δε το για πάντα μαζί με τον «ΛΟΚ».

Ειδήσεις: 

Σχόλια επισκεπτών

Τι να πούμε για όλα αυτά που δημιουργεί ο αθλητισμός .Καταρχήν δημιουργεί ανθρώπους με σεβασμό και ανιδιοτελή φιλία που μένει αιώνια .Μπράβο Κωστή, μπράβο Γιάννη, μπράβο Σπυράκο που σε αυτές τις στιγμές θυμάστε και νοιάζεστε τον αγαπημένο μας ΛΟΚ .Να θυμήσουμε στους μικρότερους ότι το προηγούμενο κύπελλο του ΕΡΜΗ στο ίδιο γήπεδο υπήρξε μαζί σας συμπαίκτης το 2009.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio