Και επίσημα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. Βάδην στο Παράλιο Άστρος - Το παρασκήνιο της επιτυχίας

Δευ, 23/01/2023 - 16:52
Image

Είναι πλέον επίσημο και πρόκειται για μια σπουδαία επιτυχία που αποτελεί προϊών συντονισμών ενεργειών και δουλείας για τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας η ανάληψη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βάδην στο Παράλιο Άστρος τον προσεχή Μάρτιο.

Ο ΣΕΓΑΣ έπειτα από το Διοικητικό του Συμβούλιο ανακοίνωσε το καλεντάρι των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων στίβου της νέας χρονιάς και μέσα σε αυτό συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας και το Παράλιο Άστρος αναφορικά πάντα με την ανάληψη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 20 χιλιομέτρων Βάδην Ανδρών και Γυναικών στις 12 Μαρτίου.

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας και δη η Επιτροπή Αθλητισμού με συντονισμένες ενέργειες και με ένα σαφές πλαίσιο και οργανόγραμμα υπερίσχυσε για την ανάληψη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 20 χιλιομέτρων Βάδην των Δήμων Λάρισας, Βόλου, Τρικάλων/Τρικαιών εξασφαλίζοντας την διοργάνωση γεγονός που έχει ασφαλώς τον δικό του ξεχωριστό αντίκτυπο για την τοπική κοινωνία και τον νομό Αρκαδίας.

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας χειρίστηκε την όλη διαδικασία με ένα άρτια μελετημένο σχέδιο λειτουργώντας σαν «ομάδα» προεξέχοντος του Δημάρχου Γιώργου Καμπύλη και ασφαλώς με την καθοριστική συμβολή-συμμετοχή  των Γιάννη Διαλιάνη (Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας) και του Αλέξη Αρφάνη (Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας).

Ασφαλώς σημείο «κλειδί» είναι και ο σπουδαίος άνθρωπος του στίβου, ο μεγάλος προπονητής των επιτυχιών και των κορυφαίων αθλητών Ναπολέοντας Κεφαλόπουλος ο οποίος με την προσωπικότητα του και με την διαδρομή του στον χώρο έδωσε το δικό του συμβολικό στίγμα προσθέτοντας το έξτρα κομμάτι στην απόφαση της Ομοσπονδίας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  20 χιλιομέτρων Βάδην να έρθει στην Βόρεια Κυνουρία και το Παράλιο Άστρος.

Η συλλογική αυτή προσπάθεια είχε και το απόλυτα επιτυχημένο αποτέλεσμα με τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας να μπαίνει στους χάρτες του Ελληνικού στίβου και το Παράλιο Άστρος να προετοιμάζεται να υποδεχθεί την ελίτ αθλητών του Βάδην στρέφοντας όλα τα «φώτα» σε μια τόσο σημαντική αθλητική διοργάνωση που σπάει τα τοπικά στεγανά και διαφημίζει την περιοχή σε όλη την Ελλάδα.

Σε όλα αυτά αξίζει να αναφέρουμε την τόνωση της τοπικής οικονομίας που αναμένεται να φέρει τον Μάρτιο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20 χιλιομέτρων Βάδην με την περιοχή να γεμίζει από αθλητές, προπονητές, αποστολές και απλό κόσμο που θα θέλει να παρακολουθήσει αυτό το τόσο ξεχωριστό αγώνισμα.

Η «χρυσή» Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που μας έκανε να κλάψουμε από χαρά και να φουσκώσουμε από υπερηφάνεια λίγους μήνες πριν και όλα τα υπόλοιπα μεγάλα αστέρια του χώρου θα είναι στην Βόρεια Κυνουρία δίνοντας την λάμψη τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  20 χιλιομέτρων Βάδην.

Αναλυτικά οι πόλεις όπως τις ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών & Κ23 -Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκυταλοδρομιών Κ23 -Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων Κ18 – Βόλος
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 – Λάρισα
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 – Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
Συνθέτων Ανδρών – Γυναικών & Κ23 – Πάτρα
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 Βόρειος Όμιλος – Ελευθερούπολη/Χαλκίδα
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ. Α-Γ & Κ23 – Αίγιο
Εαρινό Πρωτάθλημα -Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων Κ20 & Κ16 – Σέρρες
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. Βάδην – Άστρος Κυνουρίας
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου – Δεσκάτη

Σχόλια επισκεπτών

Εντεταλμένε στο Άστρος η στο Παραλιο Άστρος θα γίνει τελικά;καλά ξεμπερδέματα με το λαβιο να έχεις...τελικά η ανικανότητα που σας δέρνει ξεπερνάει κάθε όριο,ας είναι καλά ο κεφαλοπουλος που έφερε τη διοργάνωση οι υπόλοιποι για τα μπαζα

Πρόεδρε του Άστρος ετοιμάσου να υποδεχτείς την διοργάνωση όπως λέει και η ανακοίνωση του σεγας.εκτος κι αν ο εντεταλμένος που υπερηφανευεται ότι έφερε τους αγώνες τα μπέρδεψε.αγιαννης μόνο εξάλλου δεν λέει συνεχεια;τ'αλλα ,ωρια δεν τον ενδιαφέρουν ,μόνο ψηφοφορία τα βλεπει

Ο γνωστός σχολιαστής κατά του δημάρχου ενοχλείται και από μια αθλητική διοργάνωση. Ο αγαπητός συμπατριώτης κ. Κεφαλόπουλος πάντοτε ήταν εκεί και είναι καλά και θα είναι για πολλά χρόνια, αλλά κάποιοι προηγούμενοι τον αγνοούσαν. Δεν θα πάθετε τίποτα να πείτε μια καλή κουβέντα για κάτι που μόνο θα ωφελήσει τον τόπο μας. Δεν είναι όλα στείρα αντιπαράθεση. Δεν το βλέπετε ότι ο κόσμος δεν σας ακολουθεί σε αυτόν τον κατήφορο; Όσο για το Άστρος, μην αγχώνεστε, οι αθλητές θα τον βρουν το δρόμο όπως κι αν το λέμε. Σαν μια περιοχή μας αντιμετωπίζουν και όλοι μαζί θα βγούμε κερδισμένοι από αυτό. Οι υπόλοιποι, ξύδι. Αλλά κρατειστε λίγο και για το βράδυ των εκλογών.

Αναλυτικά όπως τις ανακοίνωσε Ο ΣΕΓΑΣ Πανελλήνιο πρωτάθλημα Βάδην 20 Χιλ ΆΣΤΡΟΣ ΚΥΝΟΥΡΊΑΣ (Μαντκεικα Αγ Ιωάννης Άστρος εσείς Παραλιωτες του χρόνου κωπηλασία

Γελάς Ντίνο που να το περιμένεις άλλο ένα χαρτί στα χέρια σου από Αστρινους άλλωστε το Κάστρο του Παραλίου Άστρους δείχνεις φωτογραφίες και γράφεις το Κάστρο του Άστρους και Αστρινοι γράφουν μου άρεσει

Η παράταξη καμπύλη κατάφερε κάτι. Που δεν. Μπόρεσε καμμια. Άλλη να. Κάνει να επαναφέρει τις λέξεις. Μεσογειαατες καλαμαραδες αγιαννιτικα καλύβια Μελιγιωτικα καλύβια απαναγιαννητες ρε δε πάτε κΛα γυρίσατε την περιοχή στο. 60 ουστ από εκεί που εισαστε εσείς Ν. Χιοικειτς τέτοιο Δήμο. Αντί να ενώστε τον κοσ. Ο τον χωρίζετε σηκωθείτσ και φύγετε

Ψυχραιμία παλικάρια! Θα ήταν πρέπον να ενώσουμε τις φωνές μας και την ενέργειά μας προς όφελος του τόπου μας και όχι να συνεχίζουμε αυτήν την φαγωμάρα για το όνομα.
Πραγματοποιούνται γύρω μας σχέδια για εμάς χωρίς εμάς και όχι για το καλό μας.
Όπου και να πραγματοποιηθεί ο αγώνας θα είναι ένα χαρούμενο γεγονός. Και καλό θα ήταν να προσπαθήσουμε να γίνει κάτι ανάλογο σε όλα τα χωριά του δήμου μας. Μήπως συμφωνείτε;

Το Άστρος έχει το ονοματάκι που έχει και δεν νοιάζεται με άλογες διεκδικήσεις παρά μόνο για την ονομασία ο δήμο , άλλο μαράζι αυτό, που κι αυτή πλέον έχει λήξει. Αλίμονο από τους Αστροπαράλιους και κάποιος απόμαχος ναυταίους όψιμους ιστοριοδίφες, που τα κείμενά περί ονοματολογίας και άλλων ιστορικών !!!!!!! αφηγημάτων τους ούτε τα υπόγεια του Περισσού καλά καλά δεν αποδέχονται.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio