Ήττες για Βρασιές, Ηρακλή και Αχιλλέα

Σάβ, 17/10/2020 - 18:38
Image

Το Λεωνίδιο πήρε άτυπη ρεβάνς για το Κύπελλο επικρατώντας στην έδρα των Βρασιών στο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου. Νίκες και για τον Ολυμπιακό στην έδρα του Ηρακλή, μεγάλο διπλό για τον Απόλλωνα Τρυρού επί του Αχιλλέα.

2ος όμιλος τοπικού πρωταθλήματος

Σάββατο 17 Οκτωβρίου

Λεωνίδιο-Βρασιές 3-1

Ηρακλής-Ολυμπιακός Λεωνιδίου 2-4

Αχιλλέας-Απόλλωνας Τυρού 0-1

Κυριακή 11 Οκτωβρίου

11:00  Κορακοβούνι-Νικηταράς

16:00 ΑΕ Μαρίου-Πανθυρεατικός

 

Σχόλια επισκεπτών

Αν δεν είσαι στο γήπεδο κύριε γκρινιάρη για να δεις τις προσπάθειες των παιδιών όχι μόνο αυτόν τον δύο αλλά και γενικά όλων μην σχολιάζεις . Σχολίασε επώνυμα για να δούμε τι κουμάσι είσαι ...

Εκ μέρους του Μ.Α.Ν.Ο.ΑΧΙΛΛΕΥΣ αισθάνομαι την ανάγκη να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση και υγεία στο φίλο αθλητή του ΤΥΡΟΥ, που τραυματίστηκε στον μεταξύ μας αγώνα και διακομίσθηκε στο Παναρκαδικό νοσοκομείο.Το ζητούμενο πάθος των παιχτών στον αγώνα μπορεί να εξελιχθεί σε ατύχημα.Το καθολικό ειλικρινές χειροκρότημα κατά τη στιγμή της αποχώρησής του από το γήπεδο ήταν μιά πραγματικά ωραία εικόνα.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΦΙΛΕ.

Ρε αμπαλε μην πετάς την εξυπνάδα σου άμα δεν ξέρεις τους κανονισμούς.πλεον οι ομάδες υποχρεωτικά πρέπει να παίζουν με ΕΝΑΝ μικρό και όχι με ΔΥΟ όπως ήταν μέχρι πρότινος.

Λάθη προπονητικά μπορεί να συμβούν όπως έγινε με τον ρεντουλη τον δικό μας!!όχι να κοιτάξετε να περετε και το παιχνίδι στα χαρτιά..είστε αξιολυπητοι!!όσο για τα τηλέφωνα που έχουν πέσει από τις γύρω ομάδες και αυτά τα ξέρουμε δεν κρύβεται τίποτα σε αυτή την κοινωνία!αλλά αυτό Μ άρεσει να μας φοβάστε!!!να ακούτε Ολυμπιακός και να τρέμετε!φιλιά!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio