Ήττα ξανά με ανατροπή για τον Πανθυρεατικό, μοιρασιά για Βρασιές και Αχιλλέα

Σάβ, 17/12/2022 - 17:48
Image

Η ΑΕΚ Τρίπολης στο κιτρινόμαυρο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής νίκησε με ανατροπή τον Πανθυρεατικό σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στο γήπεδο της Κάρτσοβας ενώ και ο Παναρκαδικός επικράτησε των μαχητικών Νέων Τρίπολης στο γήπεδο του.

Στον Άγιο Ανδρέα οι Βρασιές προηγήθηκαν δύο φορές του Αχιλλέα ωστόσο η ομάδα του Παραλίου Άστρους ισοφάρισε αντίστοιχες φορές φεύγοντας με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Α’ Αρκαδίας - 9η αγωνιστική

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου

15:00 Παναρκαδικός-Νέοι Τρίπολης 2-1

15:00 ΑΕΚ Τρίπολης-Πανθυρεατικός 3-2

15:00 Βρασιές-Αχιλλέας 2-2

16:00 Ορχομενός Λεβιδίου-Τεγέα 1-1

Σχόλια επισκεπτών

Σας πήραν χαμπάριιιιιιιι... Δεν έχουτε ομάδα και ξέρετε ποιος, πρώτος αυτός που γέμιζε τον κόσμο ότι πάει για πρωταθλητής, και ποιοί παρακάτω. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβαιτε τόσο το καλύτερο. Τα περί πιτσιρικάδων και μελλοντικών επενδύσεων μουργα και μούχλα.....

Ρε μάγκες εσείς τον πληρώνετε ότι θέλουμε θα κάνουμε έχει ο καιρός γυρίσματα πέρυσι τσιμουδια δεν μίλησε κανένας πληρώστε να πάρετε πρωτάθλημα ξέρετε εσείς

Η ΑΕΚ αυτη τη στιγμη ειναι καλυτερη ομαδα απο το Αστρος! Δυσκολο να παρεις νικη μεσα στην εδρα της! Γι' αυτο το λογο στηριξτε την ομαδας σας τωρα στα δυσκολα! Και να θυμαστε οτι αυτοι που ασχολουνται με το ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο, δε το κανουν γιατι αποσκοπουν σε καποιο κερδος αλλα το κανουν απο αγαπη για τις ομαδες τους και με προσωπικο κοστος στο τελος της ημερας!
Οι διοικηση και οι προπονητες προσπαθουν παντα για το καλυτερο!
Η αποψη μου ειναι να αγκαλιασετε περισσοτερο την ομαδα τωρα που σας χρειαζεται! Αυτα απο εναν ανθρωπο που δεν πανθυρεατικος!

Ρε 18:57 είσαι στα καλά σου!!!! Περνά μια βόλτα από έναν γιατρό για τα μάτια σου.για ποιο ωραίο ματς μιλάς που έβγαλε η μπάλα καρούμπαλα και μας έπιασε ο σβέρκος μας ούτε Γ τοπικό τέτοια χάλια...

Κριμα για την ομαδα να διασυρεται και να μην κουνιεται φυλλο ουτε και φιλοτιμο να πει καποιος φευγω χαζος ειναι να χασει τα σιγουρα κανει το παγονι!!!!! Ποιος θα του πει φυγε κανενας δεν εχει τη ψυχη!

09:35 , καλημέρα ποιος ακριβώς διασύρεται; η ομάδα αυτη τη στιγμή δεν είναι σε καλή κατάσταση και δεν Είναι η πρωτη φορα που βρισκόμαστε σε Αυτή την Φάση με, την διαφορά ότι εδώ τουλάχιστον έχουμε παιδια που παίρνουν εμπειρίες δίνουν το καλυτερο που μπορούν και από εκεί και μετά ότι καλυτερο προκύψει όλοι εσείς που λέτε ότι πονατε το Άστρος δεν σας είδαμε όταν πηραμε το πρωτάθλημα το 18 να κάνετε έστω μια κίνηση για να κατέβουμε στην γ αντιθέτως μόνο για τα πανηγύρια είστε Μαθημενοι και στις Στραβές να κράζετε, αυτός που λες να φυγει δεν το παιζει αστρινος ουτε υπέρμαχος του πάνθηρα.

Νίκος Παπαγεωργίου 28/12/2022-07:17
Αχ και να σ' άκουγαν κ. Νίκο αχ και να σ'άκουγαν. Θα είχαν γλυτώσει από άλλη μια τριάρα. Αλλά που....!!!!
Άσε μας τώρα εκκολαπτόμενο παραγοντίδιο... Έχουμε την καούρα μας έχουμε και τους συμβουλάτορες....

O τελευταιος να κλεισει την πορτα! Τωρα δε θα εχουμε μονο καουρες αλλα και ζαλαδες! Ακουγεται οτι η Μελιγου εχει παρει ηδη καποιους απο τους φευγατους! Αλλοι πανε λεωνιδιο για να εχει αξια το ψευτοclassico.
Επιτελους που τα βρισκουν τα λεφτα αυτοι στη Μελιγου? Μαλλον κατι ψευτοπαραγοντες το βαζουν!
Παει το story των ακαδημιων.....

Αυτα τα επιχειρηματα περι ακαδημιων ειναι εωλα! Οποιος θελει να παιξει, να παρει εμπειριες και να προχωρησει παικτικα, Μια ειναι η ομαδα ο Ερμης Μελιγους! Ομαδα που κανει πρωταθλητισμο, εχει παιξει 2 χρονια στη Γ , με γεματα ταμεια, σοβαρη διοικηση και εμπειρους προπονητες!
Αυτο σημαινει club που δινει ευκαιριες!
Γι' αυτο οι γονεις, πρεπει να σκεφτουν πολυ καλα πριν στειλουν τα παιδια τους σε ακαδημιες!
Οι Ακαδημια του Ερμη σας περιμενει!
Η καλυτερη στην περιοχη!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio