Ήττα του Πανθυρεατικού στο Λεωνίδιο (pics,vid)

Κυρ, 28/01/2024 - 21:39
Image

Με ένα γκολ του Αλεξάνδρου Κρεβατά στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης το Λεωνίδιο νίκησε στο El Classico της Κυνουρία τον Πανθυρεατικό με 1-0 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Ωραίο παιχνίδι με καλό ρυθμό και με χαμένες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες με τον Πανθυρεατικό στα τελευταία λεπτά να έχει δύο πολύ καλές στιγμές για να φύγει με το θετικό αποτελεσμα από το Λεωνίδιο τις οποίες και σπατάλησε.

 
 
 
 
 
 
 

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα του Λεωνιδίου με τον Πανθυρεατικό αλλά και πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον φακό του Nigel Copage.

Λεωνίδιο: Γιαννούσης Κ., Ρεντούλης, Μπαλαρίνης, Μπακάλης, Γκέκας, Γιαννούσης Σ., Βρεττάκης, Γούσγουλας, Κρεβατάς, Λάτσης, Κωνσταντάς.

Πανθυρεατικός: Ζαν Πιέρ, Μπόνος, Ρότσι, Τισώρος, Παπούλιας, Σκαντζός, Κλεώπας, Χαρμπαλής, Σαλαπάτας, Σούρσος, Τακλής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Video

Σχόλια επισκεπτών

ρε παιδια. βλεπετε δημητσανα, βλεπετε λεωνιδιο βλεπετε μελιγου. δεν τους βγηκε αλλα πανε αξιοπρεπως εως το τελος. το αστρος εχει βαρεσει διαλυση σε πολλα επιπεδα. κοσμος που δεν παει στο γηπεδο,χρονια παιδια υποστηρικτες της ομαδας τους κυνηγησατε με τον τροπο σας,ηττες η μια μετα την αλλη.δηθεν νεα παιδια στην εντεκαδα που δεν ειναι πανω απο 4-5. 3 τερματοφυλακες και παιζει ο γαλλος.ντιβες που απετυχαν στο γρασιδι και περιμενουν 2-3 παιχνιδια να το παιξουν ηγετες και φανατισμενοι.ας ειναι

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio