Ήττα του Πανθυρεατικού από το Λεωνίδιο σε ιστορικό φιλικό στο Άστρος

Κυρ, 16/10/2022 - 17:10
Image

Πανθυρεατικός και Λεωνίδιο αποτελούν δύο από τις πιο παραδοσιακές δυνάμεις του Αρκαδικού ποδοσφαίρου που κουβαλούν η κάθε ομάδα την δική της ιστορία και το δικό της ειδικό βάρος με τα μεταξύ τους παιχνίδια να είναι τα πιο κλασσικά ντέρμπι του νομού μας.

Οι αγώνες του Πανθυρεατικού με το Λεωνίδιο και του Λεωνιδίου με τον Πανθυρεατικό διαχρονικά εξιτάρουν με το πάθος κάθε φορά να ξεχειλίζει και την θέληση για νίκη να εκτοξεύει την αδρεναλίνη των φιλάθλων των δύο αυτών ιστορικών σωματείων.

Το απόγευμα του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου στο γήπεδο του Άστρους πραγματοποιήθηκε φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανθυρεατικό και το Λεωνιδίο και όπως πληροφορηθήκαμε αυτό είναι και το πρώτο μεταξύ τους φιλικό και κιτρινόμαυρους και ερυθρόλευκους.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα Άρης Σαβούρδος και Φώντας Καζακόπουλος είχαν την ευκαιρία με αφορμή την αναστολή του πρωταθλήματος να τσεκάρουν την κατάσταση των παιχτών τους κάνοντας ταυτόχρονα και τις απαραίτητες δοκιμές βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για την φιλική αυτή αναμέτρηση.

Να τονίσουμε ότι το Λεωνίδιο κέρδισε με 1-2 τον Πανθυρεατικό με το σκορ όπως είναι λογικό τη χρονική αυτή στιγμή να περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio