Ήττα στον τελικό αλλά υπερηφάνεια για τα νέα παιδιά του Πανθυρεατικού

Σάβ, 07/05/2022 - 21:21
Image

γήπεδο του Άστρους τον Πανθυρεατικό με 4-0 σε μια μεγάλη γιορτή για ολόκληρο το Αρκαδικό ποδόσφαιρο.

Η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης με δύο νίκες και μάλιστα με το ίδιο σκορ στον ημιτελικό με το Λεωνίδιο και στον τελικό με τον Πανθυρεατικό κατέκτησε το πρωτάθλημα με τους Αστρινούς από την άλλη να κερδίζουν το ζεστό χειροκρότημα για την εξαιρετική τους προσπάθεια.

 

Σκόρερ: 40’ Δουρής, 50’ 58’ Μανταζέλης, 54’ Τζαμαλής

Διαιτητής: Γιώργος Λουκάς

Βοηθοί: Νίκος Λουκάς, Γιάννης Τουρούτσικας

Πανθυρεατικός: Κασκαμπάς, Μπαμπαράκος, Ευ. Δικαίος, Μπόνος, Ρόσι, Αγ. Δικαίος, Προβατάρης (50’ Σκαντζός), Αδαμογιάννης (70’ Θερμογιάννης), Κούρος (70’ Βλαχάκης), Μαγκλής, Τσιούλος (61’ Αλουπογιάννης)

Αστέρας: Κακαδιάρης, Μονιός, Πιέρρος, Χριστόπουλος, Αργειτάκης (57’ Κωνσταντόπουλος), Μανταζέλης, Κόρο (41’ Ματθαιόπουλος), Δουρής (41’ Ντύρμα), Κόλλιας (41’ Τζαμαλής), Γεωργόπουλος, Αθανασίου (41’ Ανδρεάδης)

Σχόλια επισκεπτών

Μπράβο σε όλα τα παιδιά, αλλά έχω μια απορία. Ήταν οι του Αστέρα 14 και 15 ετών;;; Για κάτι παραπάνω τους είδα. Α, και να μην ξεχνάμε πώς ήρθε το 2ο γκολ ή και άλλο ένα που το 6 του Αστέρα (καλόόόό παιδί, με ήθος)) κρατούσε τον Ναπολέοντα να μην σηκωθεί. Εγώ πάντως, αυτά είδα. Και πάλι ένα πολύ μεγάλο Μπράβο στα παιδιά του Πανθυρεατικού.

Συγχαρητήρια στα παιδιά του πανθυρεατικου πραγματικά τους αξίζουν πολλα μπραβο …Να μην παραλείψουμε όμως να δώσουμε συγχαρητήρια και στους κυρίους της ΕΠΣ που του χρόνου αν συνεχίσουν η μόνη ομάδα που θα είναι στο πρωτάθλημα θα είναι ο Αστέρας …

Συγχαρητήρια στην ΕΠΣ Αρκαδίας που κάθε χρόνο χαρίζει ουσιαστικά το παιδικό πρωτάθλημα στον Αστέρα Τρίπολης, που έχει τη δυνατότητα να μαζεύει την αφρόκρεμα με μεταγραφές απ' όλη την Ελλάδα, στερώντας έτσι το δικαίωμα στα Αρκαδόπουλα να χαρούν την επιτυχία ενός τίτλου. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι σκόρερ του σημερινού τελικού δεν έχουν καμία σχέση με την Αρκαδία. Δουρής από Κιάτο, Μανταζέλης από Δράμα και Τζαμαλής από Αίγιο. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί ξεφτιλίζονται οι μικτές της Αρκαδίας όταν αγωνίζονται με τις μικτές άλλων νομών. Επιτέλους σταματήστε αυτή την αθλιότητα κύριοι της ΕΠΣ Αρκαδίας και αφήστε τα παιδιά μας να διεκδικήσουν με ίσους όρους αυτό που τους αναλογεί. ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ!

Ζητώ συγγνώμη για ένα μεγάλο φάουλ. Δεν απέδωσα τα εύσημα σε αυτούς που συνέβαλαν για να δούμε αυτά τα εξαιρετικά σε ταλέντο παιδιά, να αγωνίζονται σήμερα. Άρη, Ανδρέα, ΜΠΡΆΒΟ για την εργασία σας και την επιμονή σας. Ο δρόμος που βαδίσατε ήταν δύσκολος αλλά δικαιωθήκατε. Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους (ας ελπίσουμε και σε μια μικτή Βόρειας Κυνουρίας ή και ΚΥΝΟΥΡΊΑΣ σκέτο). Όνειρα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio