Ήττα για τον Πανθυρεατικό από τον Πανθουριακό

Τετ, 25/05/2022 - 19:07
Image

Ο Πανθυρεατικός δεν τα κατάφερε στο Άστρος γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 1-3 από τον Πανθουριακό στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου των μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών ΕΠΣ για την Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η πρωταθλητές Μεσσηνίας με δύο γκολ στο πρώτο μέρος με τους Γιαννακόπουλο και Σαραντόπουλο πήραν ισχυρό προβάδισμα με τους Αστρινούς να παλεύουν να μειώνουν σε 1-2 μπαίνοντας ξανά στο κόλπο ωστόσο ο Πανθουριακός με τον Οδεμισιώτη διαμόρφωσε λίγο πριν από το φινάλε του αγώνα το τελικό 1-3.

Με την ήττα του αυτή ο Πανθυρεατικός βλέπει τον δρόμο της ανόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία να γίνεται ακόμα πιο δύσβατος και πιο ανηφορικός και πλέον τα πράγματα να μοιάζουν πολύ δύσκολα.

Σχόλια επισκεπτών

Κρίμα για αυτά τα παιδιά και την υπέροχη κερκίδα μακράν η πιο καυτή έδρα των μπαράζ ωστόσο φαίνεται πως ο πρόεδρος δεν επιθυμεί στην άνοδο. Κρίμα κρίμα η ομάδα με τέτοια ψυχή, φανέλα και κόσμο θα έπρεπε καιρό τώρα να ήταν σε ανώτερη κατηγορία

Κι εσείς ω! ποδοσφαιρόφιλοι και του Πανθυρεατικού οπαδοί , πάρτε την τύχη ης ομάδας στα χέρια σας. Κρατήστε μερικούς παίχτες φιλότιμους που ματώνουν για την φανέλα , όλους τους άλλους προπονητές διοίκηση μεγαλόσχημος στην απομαχία, όχι την τιμητική, και ξαναχτίστε την ομάδα απ΄ την αρχή.

Άσχημο πολύ να βλέπεις ήττες συνεχόμενες σε μια ομάδα του τόπου μας που προσπάθησε να ανέβει η εθνική!!
Κρίμα είναι όμως γιατί μέχρι πρότινος κοροϊδεύατε κ χλευάζατε άλλη ομάδα διπλανου χωριού που πέρασε κ έμεινε στην γ εθνική για δύο χρόνια ανεξατήτων συνθηκών τουλάχιστον!! Τώρα λοιπόν καταλάβαινετε πόσο άσχημο είναι να σε κριτικάρουν και να σε πηγαίνουν κόντρα οι ίδιοι συντοπίτες σου, φίλοι,συγγενείς, συμμαθητές και ούτω καθεξής!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio