Ιστορική επιστροφή για τον Αχιλλέα στο ανακαινισμένο γήπεδο του (pics)

Τετ, 10/11/2021 - 18:54
Image

Ένα όνειρο ετών έγινε πραγμαγικότητα και το Παράλιο Άστρος πλέον έχει το δικό του πράσινο γήπεδο καθώς ολοκληρώθηκαν τα βελτιωτικά έργα και πλαστικός χλοοτάπητας τοποθετήθηκε δίνοντας μια άλλη ομορφιά και αίγλη που το κάνουν ένα πραγματικό στολίδι.

Ο Αχιλλέας έπειτα από 12 ολόκληρα χρόνια επιστρέφει στο "σπίτι" του και στην αναμέτρηση που έρχεται το προσεχές Σάββατο 13 Νοεμβρίου αναμένεται να υποδεχθεί τον Πανθυρεατικό για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας στο Παράλιο Άστρος.

Ο νέος πλαστικός χλοοτάπητας έχει τοποθετηθεί στο γήπεδο ποδοσφαίρου ενώ έχει δημιουργηθεί ένα γήπεδο μπάσκετ και ένα γήπεδο τένις τα οποία φτιάχνουν όλα μαζί μια αθλητική στοά έτοιμη να φιλοξενήσει πολίτες και ομάδες.

Το γήπεδο του Παραλίου Άστρους αποτελεί ένα έργο πνοής και έχει και την δική του ξεχωριστή σημασία καθώς μιλάμε για μια τουριστική περιοχή όπου και εδώ οι προεκτάσεις που παίρνει αποκτούν μεγάλη αξία για την περιοχή.

Η αθλητική εγκατάσταση των βελτιωτικών έργων στο Παράλιο Άστρος ήταν από το πρόγραμμα "Φιλόδημος" με τους ανθρώπους του Αχιλλέα να συμβάλουν και αυτοί με την σειρά τους με κόπο και προσωπική εργασία στην ανακαίνιση των αποδυτηρίων έτσι ώστε η ομάδα να πάρει το πράσινο φως και να γυρίσει ξανά στην ποδοσφαιρική της στέγη.

Η επιστροφή του Αχιλλέα στο νέο ανακαινισμένο και πράσινο γήπεδο του είναι μια σπουδαία είδηση όχι μόνο για το σωματείο και την Βόρεια Κυνουρία αλλά και ευρύτερα για όλο το Αρκαδικό ποδόσφαιρο σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη εποχή που βρισκόμαστε.

Η Κυνουρία δείχνει τον δρόμο σε όλη την Αρκαδία για τον μεθοδικό τρόπο με τον οποίο έχει καταφέρει να κάνει πράσινα τα γήπεδα της με το Παράλιο Άστρος να βλεπει το δικό του γήπεδο να γίνεται ένας υπέροχος ποδοσφαιρικός χώρος.

Για τον Αχιλλέα η επιστροφή του στην φυσική του έδρα, στο γήπεδο του αποτελεί σαφέστατα το κορυφαίο γεγονός με το σωματείο του Παραλίου Άστρους να είναι έτοιμο να ανοίξει μια νέα σελίδα στην ιστορία της.

 

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio