Η νίκη τίτλου Πανθυρεατικού στην Μεγαλόπολη... Δόξα - Πανθυρεατικός 2-3 (vid)

Κυρ, 10/04/2022 - 21:57
Image

Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της τελευταίας δεκαετίας αναφορικά με την εξέλιξη του και τις συγκινήσεις που πρόσφερε ο Πανθυρεατικός πήρε τεράστιας σημασίας νίκη επί της Δόξας Μεγαλόπολης με σκορ 2-3.

Μια αναμέτρηση που κινήθηκε από την αρχή μέχρι και το τέλος της στην κόψη του ξυραφιού, ένα παιχνίδι με ένα απίθανο σενάριο στα όσα συνέβησαν με πολλές εναλλαγές συναισθημάτων, με ένταση στην εξέδρα και με δύο ομάδες να καταθέτουν όλη τους την ψυχή και όλο τους το «είναι» στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Πανθυρεατικός τι και αν του ακυρώθηκε γκολ στο 104’ σε ένα παιχνίδι τελείωσε με αφορμή τις πολλές διακοπές του στο 110’ (ιδιαίτερα την δεκάλεπτη στα επεισόδια την εξέδρα) κέρδισε πέναλτι στο 108’ με τον Χαρμπαλή να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και τον Στρέμπα ως απομηχανής «Θεός» με το κεφάλι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα χαρίζοντας την νίκη-μισό τίτλο στους κιτρινπόμαυρους.

Ο Πανθυρεατικός προηγήθηκε στο 15’ με κεφαλιά του Λυτρίβη με τον Ασημάκη σε μια παράξενη φάση που αρχικά δόθηκε πέναλτι αλλά τελικά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα να κάνει το 1-1 μέσα σε διαμαρτυρίες αλλά και ένταση στην εξέδρα στο65’. Ο Λυτρίβης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 74’ έκανε το 1-2 με τον Δημήτρη Λυμπερόπουλο να ισοφαρίζει στο 83’ σε 2-2. Ακολουθεί το ακυρωθέν γκολ του Χαρμπαλή στο 104’ και το πέναλτι που κερδίζει ο Αγγελόπουλος στο 108’ το οποίο εκτελεί στο δοκάρι ο Χαρμπαλής για να έρθει ο Στρέμπας στην επαναφορά να κάνει 2-3.

Παιχνίδι με 4 δοκάρια (τρία για την Δόξα και ένα για τον Πανθυρεατικό), με τρομερές μονομαχίες, με χαμένες ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες και με φινάλε γραμμένο από τα πιο τρελά ποδοσφαιρικά σκηνικά.

Δόξα Μεγαλόπολης: Δημητρέλης, Αλεξανδρής, Γιαννόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Μπούτας, Αντώνακας, Γεωργακόπουλος, Καντέλης, Ασημάκης, Λυμπερόπουλος Ν., Λυμπερόπουλος Δ.

Πανθυρεατικός: Τετώρος, Σαβούρδος, Παπούλιας, Καπράνος, Αλουπογιάννης, Λυτρίβης, Χατζηγιάννης, Στρέμπας, Ράλλιος, Δημάκος, Κολοστούμπης.

δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις :

Video

Σχόλια επισκεπτών

Το πιο καρυδατο πρωτάθλημα ίσως πιο μαγικό και από αυτό του 2014 , χωρίς μισθοφόρους με νέα παιδιά και με φιλοδοξία για ότι πιο καλυτερο γίνει. Το 2005 τον Μάιο είχαμε παρει πρωτάθλημα στην μπάλα και είχαμε ήδη τον Πήγασο στην γ. Δεν, ξέρω τι θα παιχτεί στα μπαράζ αλλά όπως και να έχει αυτό το πρωτάθλημα θα είναι από τα καλυτερα στην ιστορία μας, ας ζήσουν τα παιδια το ταξίδι μαζί με τον μέντορα τους που πολλες φορες τον επικρίναν οι όλοι προπονητές του καφενείου. Άστρος γερά στην γ Εθνική ξανά!

Φίλε εσύ που μιλάς για μισθοφορίες και σταυροφορίες ,μην πας με τον Σταυρό στο χέρι γιατί αν ανέβει γ εθνική σίγουρα δεν μπορεί να προχωρήσει μόνο με την ήδη υπάρχουσα ομάδα, σίγουρα θα χρειαστεί ενίσχυση όπως κάνουν όλες οι ομάδες. Εκεί λοιπόν να δούμε τι θα σχολιάζετε όλοι οι έξυπνοι!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio