Η εξαιρετική απόκρουση του 15χρονού Φούφα του Πανθυρεατικού στο Λεωνίδιο (vid)

Δευ, 26/09/2022 - 19:48
Image

Το «El Classico» της Κυνουρίας (όπως το έχουμε χαρακτηρίσει και μας αρέσει αν το λέμε) βάφτηκε τελικά κιτρινόμαυρο με τον Πανθυρεατικό να κερδίζει το Λεωνίδιο με σκορ 1-2 παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αρκαδίας.

Οι Αστρινοί με δύο τέρματα στο πρώτο μέρος και με διαχείριση του αποτελέσματος το δεύτερο πήραν την νίκη σε ένα παιχνίδι που ως συνήθως είχε τα δικά του δεδομένα και έβγαλε τους δικούς του πρωταγωνιστές.

Ένας από αυτούς μάλιστα είναι ο 15χρονός Ναπολέων Φούφας ο οποίος στο πρώτο ντέρμπι μεταξύ του Λεωνιδίου με τον Πανθυρεατικό φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία του με μια εξαιρετική επέμβαση.

Με το σκορ στο 0-1 ο 15χρονός πορτιέρο του Πανθυρεατικού σταμάτησε τον για δύο συνεχόμενες χρονιές πρώτο σκόρερ της Α’ Αρκαδίας Σπύρο Βερβεσό στο κοντινό πλασέ που επιχείρησε από τα όρια της περιοχής.

Ο Ναπολέων Φούφας στο σημείο εκείνο και με αυτή την πολύ όμορφη επέμβαση κράτησε όρθια την ομάδα του η οποία στην συνέχεια έφτασε στην νίκη.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Δε ντρέπεσαι λίγο ,ποιος είσαι για να μιλάς έτσι ρε μέντορα της πλάκας ........να ήταν η ζήλια ψώρα αντί να πεις ένα μπράβο στον μικρό ...........βρες με κάτι να ασχοληθείς γιατί θα πάθεις μαλάκυνση εγκεφάλου

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio