Η «επική» ανατροπή του Ερμή στο Λεβίδι και η νέα του δοκιμασία κόντρα στον Ορχομενό (vid)

Τετ, 26/10/2022 - 12:10
Image

Η μοίρα στον αθλητισμό και το δη στο ποδόσφαιρο παίζει λέει πάντα τα δικά της παιχνίδια και είναι εδώ για να μας επαναλαμβάνει πράγματα και κομμάτια από το παρελθόν δίνοντας τους μια άλλη ξεχωριστή αίγλη.

Γιατί το λέμε αυτό ; Στις 27 Οκτωβρίου του 2019 στο Λεβίδι και στον αγώνα τότε του Ορχομενού με τον Ερμή Μελιγούς γίναμε μάρτυρες μιας εκ των κορυφαίων ανατροπών που έχουμε δει την τελευταία δεκαετία στα Αρκαδικά γήπεδα σε μια κυριολεκτικά αλησμόνητη ματσάρα.

Εκείνο το Κυριακάτικο απόγευμα της 27ης Οκτωβρίου ο Ορχομενός αρχικά σόκαρε τον Ερμή πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με προβάδισμα 3-0 στο πρώτο ημίχρονο ωστόσο στην επανάληψη η ομάδα της Μελιγούς μια μυθική ανατροπή που φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του προπονητής της Κώστα Καλογιαννίδη έκανε το εκείνο το παιχνίδι 3-5 στην επανάληψη με τους Κυνουριάτες να φτάνουν σε μια τεράστιας σημασίας εκείνη την περίοδο νίκη.

Σε εκείνη λοιπόν την τρομερή αναμέτρηση ο Ορχομενός προηγήθηκε με 3-0 στο πρώτο μέρος με δύο γκολ του Τζιαννή και μια γκολάρα από φάουλ του Ρουμελιώτη όμως αυτό που έγινε από πλευράς Ερμή στο δεύτερο μέρος δεν έχει προηγούμενο έχοντας ένα δοκάρι, ένα ακυρωθέν γκολ και σκοράντας πέντε φορές φέρνοντας τούμπα ένα για πολλούς χαμένο αγώνα με τα δύο γκολ του Ράλλιου, το ένα των Μπάρλα, Δρόσου και Σούρσου για το τελικό 3-5.

Οι δύο αυτές ομάδες τρία χρόνια μετά σχεδόν την ίδια ημερομηνία με τρεις μέρες διαφορά (30 Οκτωβρίου τώρα) θα βρεθούν ξανά αντίπαλες στο ίδιο γήπεδο και με αρκετούς από εκείνους τους πρωταγωνιστές να είναι και πάλι στο επίκεντρο.

Ο Ορχομενός προέρχεται από εκτός έδρας νίκη στην πρεμιέρα επί του Α.Ο. Νέων Τρίπολης με 0-1 με γκολ του Ζιάζιαρη και θα προσπαθήσει με ανεβασμένη την ψυχολογία και με σύμμαχο την έδρα του για το θετικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη ο Ερμής που και αυτός κέρδισε στην πρεμιέρα την Τεγέα στην Μελιγού με σκόρερ τους Κοδέλλα, Ίμπα και ένα αυτογκόλ θα αναζητήσει στο Λεβίδι το πρώτο του εφετινό διπλό σε ένα παιχνίδι που κρύβει δεδομένες παγίδες.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio