Η "δουλειά" του Κοψαύτη που αποτυπώνεται στο παρκέ

Δευ, 07/02/2022 - 14:13
Image

Με την λήξη της 15ης αγωνιστικής και την άνετη νίκη του Πήγασου έναντι του Κρανιδίου με πρώτο σκόρερ τον Κοψαύτη με 21(4)π. και δεύτερο τον Μαντίκο με 11(3)π.(αναλυτικότερα Μαντίκος 11(3), Καρράς 3 , Φάκλαρης, Κοψαύτης 21(4), Διαμαντόγιαννης 9, Δικαίος, Μαυριάς 5(1) , Μεσσίνης 10, Πασολάρι 8 κράτησε τον Πήγασο στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και στο κυνήγι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πρακτικά ο Πήγασος ισοβαθμεί στις πρώτες θέσεις με τον Αργοναύτη Νέας Κίου και με τον Αρχιμήδη Ασσίνης έχοντας και οι τρεις ομάδες απο δυο ήττες. Ο βαθμολογικό πίνακας δείχνει κάποια ενδιαφέροντα πράγματα για την ομάδα της Θυρέας

Ο Πήγασος έχει την δεύτερη καλύτερη άμυνα (πρώτη ο Αρχιμίδης με 605 π. ) στην διοργάνωση με 679 πόντους παθητικό , δηλαδή δέχεται Μ.Ο. 45.5 π. και έχει και την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 834 π. ενεργητικό, συν αν αναλογιστούμε πως έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο με τον Άρατο Κιάτου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13.02 στο Άστρος.

Αυτές οι πρωτιές σημαίνουν πως έχει γίνει εξαιρετική δουλειά από τον προπονητή της ομάδας Κοψαύτη Γ. στις προπονήσεις , που και ο ίδιος αποτελεί το πρώτο βιολί του σκοραρίσματος της ομάδας, σε συνδυασμό με την νεανικότητα της ομάδας Ταβάνι , Μαυριάς, Μεσσίνης , Διαμαντόγιαννης, Μαντίκος, Καρράς, Φάκλαρης και Πασολάρι όλοι κάτω τον 25 και την εμπειρία και την σκληράδα του Δικαίου και του Αντωνάκη όλοι μαζί έχουν δημιουργήσει μια γερή αλυσίδα, ένα γερό σύνολο που μπορεί και να ξεχωρίσει όπως και έχει κάνει και να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω.

Η ομάδα της Θυρέας μέχρι το τέλος της σεζόν όλα τα παιχνίδια που θα αντιμετωπίσει και αρχής γενομένης από την Κυριακή είναι όλα σημαντικά για να παραμείνει εκεί που είναι και να διεκδικήσει και το κάτι καλύτερο και όλοι οφείλουμε να βρεθούμε και να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια της που όλα τα παιδιά το αξίζουν .......και αυτό φαίνεται στο παρκέ!

Γ.Σ.

Σχόλια επισκεπτών

Η ομάδα βγάζει υγεία. Δεν πρέπει να μπει από φέτος η απαίτηση στα παιδιά για πρωτάθλημα ούτε να στεναχωρηθούν αν δεν το κατακτήσουν . Η χρονιά θεωρείται επιτυχημένη και αν παρθεί το πρωτάθλημα θα είναι η απόδειξη της σκληρής δουλειάς από όλους .
Όλοι γήπεδο αυτά τα παιδιά μας χρειάζονται!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio