Η Ασίνη έριξε το «κάστρο» του Άστρους

Σάβ, 11/12/2021 - 21:16
Image

Ο Πήγασος γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη και πρώτη εντός έδρας μέσα στο «σπίτι» του στο Άστρος ήττα από την Ασίνη με σκορ 63-65 για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΚ.

Η ομάδα της Ασίνης ήταν από την αρχή του αγώνα μπροστά στο σκορ επιβάλλωντας τον ρυθμό της και δίνοντας το δικό της τέμπο φτιάχνοντας διαφορές που έφτασαν ακόμα και τους δέκα πόντους.

Η ομάδα του Άστρους παρά το καλός ξεκίνημα στο πρώτο δεκάλεπτο δεν είχε συνέχεια αφού η αστοχία στην διάσπαση της ζώνης της Ασίνης, τα χαμένα ριμπάουντ και τα λάθη στις αμυντικές περιστροφές έδωσαν το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να πάρουν προβάδισμα και να χτίσουν διαφορές.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Πήγασος αντέδρασε και έβγαλε ενέργεια γυρίζοντας το παιχνίδι μέσα από την άμυνα του. Η αναμέτρηση πήγε στα ειδικές καταστάσεις με την ομάδα του Άστρους να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια ωστόσο δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα στις λεπτομέρειες.

Οι Κοψαύτης και Μαυριάς έδωσαν το έναυσμα της αντεπίθεσης με μεγάλα σουτ του πέτυχαν στο τέταρτο δεκάλεπτο με τον ψυχωμένο Πήγασο να αναζητά την ανατροπή η οποία δεν ήρθε από την χαμένη τελευταία επίθεση που υπήρχε η ευκαιρία είτε να κερδηθεί αγώνας είτε να πάει στην παράταση.

Να σημειωθεί επίσης πως η ομάδα του Πήγασου στέλνει τις θερμές ευχές της στον αθλητή της Ασίνης Γιώργο Μπουρτσουκλή για τον τραυματισμό του έπειτα από ένα άτσαλο χτύπημα που είχε στο κεφάλι από εναέρια πτώση.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-12, 27-30, 39-47, 63-65

ΠΗΓΑΣΟΣ: ΤΑΒΑΝΙ 3, ΜΑΝΤΙΚΟΣ 6, ΦΑΚΛΑΡΗΣ, ΚΟΨΑΎΤΗΣ 23(4), ΑΝΤΩΝΆΚΗΣ 5(1), ΔΙΑΜΑΝΤΌΓΙΑΝΝΗΣ 11, ΜΑΥΡΙΑΣ 14(4), ΜΕΣΙΝΗΣ, ΔΙΚΑΙΟΣ 1.

Σχόλια επισκεπτών

Δυστυχώς μόνο με το κοψαυτη δεν γινεται να ανέβει η ομαδα...παρόλα αυτά δεν χάθηκε τίποτα αρκεί να θέλουν πραγματικά την άνοδο και να τους γράψει η ιστορία..και παλιά που σαρωναμε τα πρωταθλήματα δεν υπήρχαν λεφτά αλλά υπήρχε κουρογιωργας Χατζηγιαννης και Αρφανης μαζί και με τους υπόλοιπους που δεν χαμπαριαζαν τίποτα..πάμε λοιπόν να γράψετε ιστορια

Απαράδεκτη η συμπεριφορά φιλάθλων και πρώην παραγόντων της Ομάδας στο πρόσωπο πρώην παίκτη του Πήγασου που έχει βοήθησει και με το παραπάνω στα δυσκολα χρόνια την ομάδα. Κυριοι είστε αχάριστοι και αλαζόνες με αυτό που κάνατε σας το πληρωσε με τον καλυτερο τρόπο η νίκη της αντίπαλης ομάδας. Δεν αλλάζετε μυαλά για αυτό θα μείνετε μόνοι σας στο τέλος!

Φίλε Γορτύνιε ο συγκεκριμένος παίκτης είναι σεβαστός στον κόσμο του Πήγασου κανένας φίλαθλος και κανένας παράγοντας δεν πρόσβαλε ούτε έβρισε τον παίκτη . Οι αισχροί διαιτητές άναψαν τα αίματα με την εσκεμμένα διαιτητικά αίσχοι που είδαμε όλοι στο κλειστό . Θέλει να κάνει και τσαμπουκάδες ο κ.διαιτητής στον κόσμο που αντί να κοιτάει την εξέλιξη της φάσης κοιταγε το παρκέ !

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio