Η απάντηση του Ερμή Μελιγούς προς τους αρμόδιους φορείς για το θέμα της κερκίδας του γηπέδου

Παρ, 01/12/2023 - 13:54
Image

Την δική του απάντηση έδωσε ο Ερμής Μελιγούς μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook με ανακοίνωση του προς τους αρμόδιους φορείς αναφορικά με το θέμα του γηπέδου.

Αναλυτικά

Περί Γηπέδου Μελιγούς Ο λόγος.

Αξιότιμοι Κύριοι, αυτό που ζητάμε σαν Ερμής Μελιγούς, είναι η κατασκευή της κερκίδας όπως αυτή μας έχει υποσχεθεί σε πολλές συζητήσεις. Εδώ και 3 χρόνια, τουλάχιστον, φτάσαμε στο σημείο να παρακαλάμε το αυτονόητο. Δηλαδή να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, Δήμος, Περιφέρεια, ανάδοχος και η ομάδα ώστε να λυθούν τα όποια προβλήματα καθυστερούν το έργο. Αντίθετα, το μόνο που, εκ των αποτελεσμάτων έχουμε λάβει, είναι ένα μπαλάκι ευθυνών μεταξύ όλων σας.

Κλείνοντας, σας καλούμε, αν δεν σέβεστε τον αγώνα των ανθρώπων του Ερμή, οι οποίοι είμαστε έτοιμοι για όλα, αν δεν σέβεστε τους Μελιγιωτες που και αυτοί περιμένουν να δουν το Γήπεδο να αλλάζει εμφάνιση προς το καλύτερο, σας καλούμε να σεβαστείτε τους ανθρώπους που έτυχαν θύματα τραυματισμού της κατασκευής, ανάμεσα τους μια γιατρός αγώνα(ρίξη χιαστου) και δυο μικρά παιδιά 5 και 7 ετών(μώλωπες και εκδορές).

Σχόλια επισκεπτών

Η πληγή στην περιοχή είναι μερικοί. Εναπομυναντες απανά γιαννιτες που νομίζουν ότι σε όλα τα θέματα έχει τον πρώτο λόγο το χωριό τους ρε οι καιροί άλλαξαν δε βλέπετε που σε όλα τα πράγματα είσαστε πίσω; ανοίξτε το μυαλό σας ένα Δήμος είμαστε άστε την πλατεία πέθανε ο κόσμος πάει μπροστά

Επειδή κάποια πρωτοπαλίκαρα από το Δήμο παίρνουν μέλη του συμβουλίου του Ερμη και ρωτούν ποιος έγραψε την ανακοίνωση ;; Καλά θα κάνουν να σταματήσουν γιατί η απόφαση έχει παρθεί! Μέχρι τέλους !
Όταν θα γυρίσει από τις Γαλλίες να μιλήσει με ταυς ανθρώπους του να βρουν μια λύση με την περιφέρεια ! Τη Δευτέρα περιμένουμε απάντηση και του κ. Σκατζου! Για να δούμε τι θα πει ! Όλα τα έργα έχουν μείνει πίσω και σε δήμο και σε περιφέρεια !

Όλα καλά με το Γήπεδο Μελιγούς καί τό ενδιαφέρον σας καί καλά κάνετε καί πάνω απ' όλα κάποιοι φταίνε καί πρέπει να πληρώσουν αλλά εσείς οι Αγρότες των Επιδοτήσεων καθώς και νέοι Αγρότες δεν σας ενδιαφέρουν τα Νερά Αναβάλου θα γανιαξουμε δεν βλέπετε ποτίζουμε το Δεκέμβρη?Ο κ Μαντάς επί Δημαρχίας του είταν στη φάση να βρει έκταση για την τοποθέτηση Δεξαμενών μετά ανέλαβε Ο κ Καμπύλης 4 χρόνια και άλλα πέντε τώρα Ο ας κάνει ένα Δ Σ να ενημερώσει τους Δ Σ εάν βρει πρώτα το φάκελλο ?????? Που βρίσκονται οι διαδικασίες Αγρότες ας ενώθουμε βλέπετε καμία Δημοτική Παράταξη δεν ενδιαφέρθηκε ούτε ενδιαφέρετε όλοι για κάτι κοπτονται άλλοι για το ΧΑΝΤΑΚΑ άλλοι για της λακούβες εμείς όλα καλά θα έρθει καί τό Πράσινο Ρεύμα ΚΑΛΑ θα κλαίμε όλοι μαζί ειπαρχει Πρόεδρος Αγροτών ???????

Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να κρατήσετε τον Ερμη μακριά από τα πολιτικά ! Ο Ερμής προάγει τον Αθλητισμό ! Και το μόνο που θέλει είναι να γίνει το συγκεκριμένο έργο ! Όλα τα άλλα είναι μακριά από εμάς ! Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του !

Συγνώμη με όλο το σεβασμό αλλά μόνο ηλίθια μπορώ να χαρακτηρίσω τη δήλωση αυτή και αυτό γιατί όταν περιμένετε από έναν παντελώς άσχετο άνθρωπο ακατάλληλο για αυτή και οποιαδήποτε άλλη θέση πως αλλιώς να σας χαρακτηρίσω? Το έργο θέλει άδεια και άδεια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

Αγαπητέ 23&51 υπάρχει αντιδήμαρχος αγροτικής ανάπτυξης και λέγεται καμπουρολιας,δεύτερος σε ψήφους.μπορεις να απευθυνθείς εκεί,καιρός να τα ακούσουν λίγο και να κάνουν κάτι για το τόπο.. δεν είναι όλα ψήφοι,low profile και να τα χουμε καλά με όλους.. πρέπει να δείξουν έργο γιατί τέσσερα χρόνια δεν ακούστηκαν ορισμένοι,,πέρασαν απαρατήρητοι,τώρα θα αναλάβουν ευθύνες.

κ Τάσσο εσείς που ενδιαφέρεστε για τα νερά Αναβάλου μπορείτε να ποτίζετε ΤΖΑΜΠΑ Πληρώνω εγώ καί πολύ άλλοι από τη Γεώτρηση που βρίσκεται στη θέση Ρίζα καί ορισμένοι γλύφουν πότε με το Α ποτέ με το Β ποτε με Το Γ αυτό το θέμα κ Δήμαρχε να το λύσεις πριν τίς Γιορτές να φέρεις το θέμα στο Δ Σ να δούμε υπάρχουν παραχωρήσεις δεσμεύσεις κ λ π ειπαρχει η Γεώτρηση για να φωρτωνουν τα φορτηγά του Δήμου δύο φορές το χρόνο? Μόνο κλέβουν το νερό η αντιπολίτευση το γνωρίζει αλλά είπαμε ποτέ με τον Α ποτέ με το Β πάτε με το Γ να είστε σίγουροι από εδώ ξεκινάει η Αντιπολίτευση κάθε μέρα καί κάτι νέο Δήμαρχε δες το θέμα είναι πολύ σοβαρό πολύ σοβαρό δεν θα κοιμάσαι τα βράδια Όταν μάθεις ποιοί ποτίζουν καί ποιοί πότιζαν

Εδώ βρήκαν ευκαιρία κάποια ανθρωπάκια και σχολιάζουν με κακοήθεια δήμαρχο και συμβούλους άσχετα με το θέμα κερκίδες. Συνήθειο πια το πρόβλημα δεν είναι οι κερκίδες αλλά η δημοτική αρχή ,και ακόμα ως φαίνεται μάλιστα κάποιοι δεν το χώνεψαν ότι έχασαν. Σε κάθε έργο υπάρχουν και δυσκολίες όπως υπάρχουν και υπεύθυνοι που φροντίζουν να λύνονται αυτές.

Εσύ ακόμα είσαι στις εκλογές κοιμήσου...... σανό μόνο εσύ τρως όπως κάποτε.... κι όσο γιατη Μελιγού με τον Καμπύλη πήγε πολύ καλά..... που να φτάσεις εσύ τον Καμπύλη.....γύρνα πλευρό!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κύριοι.....
Ας μην ανακατεύουμε άμεσα τον ΕΡΜΗ Μελιγούς με το όλον πρόβλημα των εξεδρών .
Το γήπεδο ήταν κοινοτικό και κατ' επέκταση πλέον, δημοτικό με ο,τι αυτό συνεπάγεται . Ο ΕΡΜΗΣ κάνει απλώς χρήση όπως και αλλού άλλες ομάδες.
Μπορούμε μόνο να χρησιμοπιοίσουμε τον νομικό όρο '' επισπεύδων " καθ' ότι είναι τύποις και ουσία η έδρα του.
Στη κεντρική διοίκηση, Δήμος , περιφέρεια κλπ υπηρεσίες και πρόσωπα να αναζητηθούν και αποδωθούν , εφ' όσον υπάρχουν, οι όποιες ευθύνες.
Πολύ σωστή και προσεκτική η ανακοίνωσή του λοιπόν.

Προκύπτουν δυσκολίες ή και προβλήματα πολλές φορές εκεί που δεν το περιμένει κανένας. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία σκοπιμότητα από περιφέρεια και δήμο,εξ άλλου έχουν κοπεί οι πιστώσεις και είχε βγει δημοπρασία για τις κερκίδες.Αν προέκυψε κάποιο πρόβλημα είμαι σίγουρος θα ξεπεραστεί. Δεν είναι όλα εύκολα από τη μια στιγμή στην άλλη. Κανένας δεν θέλει να πληρώνει και να εκτίθεται.Δεν χρειάζεται να είναι τόσο δύσπιστη και απελπισμένη η διοίκηση,εξ όλοι γνωριζόμαστε κι όλοι για την πρόοδο της κοινωνίας μας αγωνιζομαστε

Ήθελα να ήξερα γιατί παραπονιούνται αφού τους έχουν γίνει όλα τα χατίρια και οι επιθυμίες. Η αχαριστία είναι το χειρότερο που μπορεί να εισπράξει αυτός που προσφέρει .... και μάλιστα από ανθρώπους που σε ξέρουν...... Προς γνώση και συμμόρφωση!!!!!!!!

Η αχαριστία είναι κακό πράγμα, δεν μπορεί να μην έδωσαν εξηγήσεις οι αρμόδιοι προς την ομάδα όπως δεν μπορεί να μην τους κάλεσαν να συζητήσουν για τις όποιες δυσκολίες προέκυψαν. ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio