Η άναλυση του Πανθυρεατικός - Βρασιές

Τετ, 30/03/2022 - 11:29
Image

Το μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας που γίνεται στο Άστρος το Σάββατο 2 Απριλίου και ώρα 16:00 ανάμεσα στον Πανθυρεατικό και τις Βρασιές πλησιάζει και το ενδιαφέρον μεγαλώνει.

Οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο απόλυτο ντέρμπι δεδομένης της βαθμολογικής κατάστασης όπως έχει διαμορφωθεί στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας προβάλλοντας η κάθε μία τους δικούς της στόχους.

Ο Πανθυρεατικός πάει για ένα αποτέλεσμα καθώς θέλει την νίκη και μόνο αυτή για να πιάσει τις Βρασιές στην ισοβαθμία και η ομάδα του Αγίου Ανδρέα παίζει για τα δύο αποτελέσματα καθώς με ισοπαλία κρατάει την τύχη στα χέρια της χωρίς να τις εξασφαλίζει τίτλο ενώ σε περίπτωση διπλού ουσιαστικά κάνει το μεγάλο άλμα για το πρωτάθλημα.

Στο κομμάτι των αριθμών τώρα οι Βρασιές είναι η καλύτερη επίθεση με 60 γκολ ενεργητικό και η καλύτερη άμυνα της Α’ Αρκαδία με 9 τέρματα παθητικό (μοναδική ομάδα με μονοψήφιο αριθμό) έχοντας 16 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα στο φινάλε του πρώτου γύρου από την ΑΕΚ Τρίπολης.

Από την άλλη πλευρά ο Πανθυρεατικός έχει πετύχει 49 γκολ και είναι η τρίτη καλύτερη επίθεση και έχει δεχθεί 15 που τον κατατάσσουν ως την τρίτη καλύτερη άμυναμετρώντας 15 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες όλες στον δεύτερο γύρω από την ΑΕΚ Τρίπολης στην Κάρτσοβα και από την Δημητσάνα μέσα στο Άστρος.

Οι Αστρινοί έχουν πρώτο τους σκόρερ τον Παναγιώτη Ράλλιο με 14 γκολ και ακολουθεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος με 8 την ίδια στιγμή που ομάδα του Αγίου Ανδρέα έχει ως πρώτο της επιθετικό βιολί τον Χρήστο Σταθουλόπουλο με 17 τέρματα και δεύτερο τον Τέλη Σαλαπάτα με 15.

Στον πρώτο γύρω στις 4 Δεκεμβρίου το μεταξύ τους παιχνίδι στον Άγιο Ανδρέα έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2 με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό. Τότε οι Άστρινοί είχαν ανοίξει το σκορ στο 2’ με πέναλτι του Αγγελόπουλο, με τον Σταθουλόπουλο από το σημείο του πέναλτι να ισοφαρίζει στο 63’. Στο 79’ ο Λυτρίβης με κεφαλιά έκανε το 1-2 με τον Μέλλο να φέρνει και πάλι το παιχνίδι στα ίσια ξανά από το σημείο του πέναλτι στο 89’ διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-2.

Ο Πανθυρεατικός προσπαθεί και βασιζει το παιχνίδι του στο οργανωμένο τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται στο γήπεδο θέλοντας την μπάλα στην κατοχή του για να φτιάξει αυτός τους τρόπους που θα βγει στην επίθεση έχοντας πλουριασμό και ποικιλία στην ανάπτυξη του.

Οι Βρασιές είναι μια ομάδα που επίσης παίζουν με την μπάλα στα πόδια τους σε μεγάλα διαστήματα διαθέοντας έχοντας ένα οργανωμένο πλάνο ανάπτυξης αλλά και έντονο το ατομικό ένστκτο από το οποίο συνήθως παίρνει πράγματα μέσα στους αγώνες της.

Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να παρουσιάσει στο παιχνίδι αυτό και η μάχη των πάγκων με τον έμπειρο και «μπαρουτοκαπνισμένο» σε αυτά τα παιχνίδια Άρη Σαβούρδο κόντρα στον Βαγγέλη Αδαμογιάννη και την σημαντική πρόκληση που έχει μπροστά του.

Οι δύο ομάδες διαθέτουν έμπειρους, ικανούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές με πολλές παραστάσεις από τα Αρκαδικά γήπεδα που θα χρειαστεί να διαχειριστούν συνθήκες και καταστάσεις μέσα στον αγώνα πράγμα σημαντικό και με την δική του σημασία.

Η δύναμη, το πάθος, η θέληση ίσως και η τύχη θα παίξουν τον ρόλο τους σε ένα οριακό παιχνίδι μεταξύ δύο εκ των καλύτερων ομάδων του εφετινού πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας που θέλουν όσο τίποτα το αποτέλεσμα και την κορυφή.

Το Πανθυρεατικός-Βρασιές είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι που ιντριγκάρει το μυαλό των φιλάθλων του Αρκαδικού ποδοσφαίρου και όλα τα στοιχεία φανερώνουν πως πρόκειται για μια μεγάλη ποδοσφαιρική μάχη.

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio