Η αγάπη για το ποδόσφαιρο ενώνει τα παιδιά της Κυνουρίας στα 7x7 της Αθήνας (pic)

Τετ, 01/02/2023 - 19:34
Image

Η αγάπη που πηγάζει στην Κυνουρία για το ποδόσφαιρο είναι τεράστια. Ένα τέτοιο παράδειγμα αγάπης για το ποδόσφαιρο το δείχνουν ο Σπύρος, ο Τζίμης , ο Βασίλης, ο Ξενοφώντας , ο Παναγιώτης, ο έτερος Βασίλης , ο Γεράσιμος, ο Τάσος, ο Ευτυχής, ο Γιώργος, ο Γιάννης , ο Κωνσταντίνος και ο Βαγγέλης .

Παιδιά όλα από την Κυνουρία τα οποία τα Σαββατοκύριακα τους βλέπουμε με τις φανέλες του Ερμή Μελιγούς, του Πανθυρεατικού ,του Απόλλων Τυρού και του Ηρακλή Βερβένων να ξεχωρίζουν και να διαπρέπουν ως αντίπαλοι  στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας, μεσοβδόμαδα παίζουν όλοι μαζί ως μια ομάδα σε πρωτάθλημα της Αθήνας δείχνοντας την λατρεία τους για το ποδόσφαιρο.

Το όνομα της ομάδας που έχουν δημιουργήσει και παίζει σε τουρνουά 7x7 στην Αθήνα είναι «Tinder Plate» και βρίσκονται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος δείχνοντας το ταλέντο τους και στα μίνι γήπεδα της πρωτεύουσας ενώ παράλληλα στέλνουν ακόμα ένα ξεχωριστό και όμορφο μήνυμα.

Ποιο είναι όμως το μήνυμα; Πως το ποδόσφαιρο ενώνει, δημιουργεί δεσμούς φιλίας και φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά όπου και αν είναι όπου και αν βρίσκονται και πως τα Σαββατοκύριακα στα Αρκαδικά γήπεδα είναι αντίπαλοι μόνο για 90’ λεπτά.

Την «Tinder Plate» της Κυνουρίας στα γήπεδα του Ρέντη αποτελούν οι: Σπύρος Ράλλιος, Τάσος Λιλής , Ευτυχής Πέπας, Κωνσταντίνος Αρφάνης , Βαγγέλης Αδάμης , Γιώργος Μέγας , Γιάννης Κοντογιαννόπουλος, Παναγιώτης Ράλλιος , Γεράσιμος Ράλλιος , Βασίλης Κολοστούμπης, Βασίλης Δικαίος, Ξενοφώντας Πάπαλος και Τζίμης Χριστόπουλος

Στην πλειοψηφία τους οι περισσότεροι είναι παιδιά που είναι φοιτητές στην Αθήνα που τον ελεύθερο τους χρόνο τον περνούν στο γήπεδο διασκεδάζοντας και παίζοντας ποδόσφαιρο συνδυάζοντας κάπως έτσι την μάθηση με τον αθλητισμό.

Κάποιοι άλλοι που δεν είναι φοιτητές και δεν είναι στην Αθήνα για τις σπουδές τους είναι εκεί με τον ίδιο σκοπό... Γιατί λατρέυουν την μπάλα και τους αρέσει να είναι μια ομάδα μαζί τους φίλους τους, μαζί με τους συμπατριώτες τους.

Εμείς τους ευχόμαστε να παραμείνουν πάντα φίλοι, να συνεχίσουν να αγαπούν το ποδόσφαιρο, να έχουν καλή πρόοδο και ασφαλώς καλή επιτυχία στο τουρνουά αυτό που λαμβάνουν συμμέτοχη.

Σχόλια επισκεπτών

Η αγάπη αυτόν τον παιδιών για το ποδόσφαιρο δεν έχει τέλος. Η ομάδα αυτή δημιουργήθηκε κατά τύχη και εξελίχτηκε σε μια οικογένεια που έχει καταφέρει να γίνει γνωστή στης αντίπαλες ομάδες του πρωταθλήματος. Αφτα

ASTROSNEWS.GR σε ευχαριστούμε για τα υπέροχα αφτα λόγια..

Με εκτίμηση ο "πρόεδρος "

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio