Χρήστος Λαμπρόπουλος: Προχωρούν σημαντικά αθλητικά έργα με συγκεκριμένο σχεδιασμό στην Αρκαδία

Παρ, 13/11/2020 - 21:00
Image

Για τα έργα που «τρέχουν» στην Αρκαδία και αφορούν τις αθλητικές υποδομές μίλησε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Λαμπρόπουλος Χρήστος σε συνέντευξή του στο ArcadiaPortal.gr.

Mε αφορμή ένα προηγούμενο δημοσίευμα για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο (δείτε ΕΔΩ) ο αντιπεριφερειάρχης θέλησε συνοπτικά να παρουσιάσει τον σχεδιασμό της περιφέρειας για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Αρκαδία.

Όπως ανέφερε, στον νομό έχουν γίνει σημαντικά έργα, με συγκεκριμένο σχεδιασμό και σταχυολόγηση των προβλημάτων που παρατηρούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Η περιφέρεια έχει ολοκληρώσει την μελέτη για την βελτίωση εγκαταστάσεων και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Δημητσάνας στην Γορτυνία. Συγκεκριμένα το έργο αφορά την επισκευή-συντήρηση υπάρχοντος γηπέδου ποδοσφαίρου, διαστάσεων 60m x 110m, που βρίσκεται στο δ.δ. Δημητσάνας και την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα.

Για το έργο έχει ζητηθεί μια επιπλέον πίστωση από το Υπουργείο και αναμένεται η απάντηση εντός του 2020 για να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες.

Επίσης ολοκληρώνεται η μελέτη για το γήπεδο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας στην Νεστάνη προϋπολογισμού 600.000 ευρώ και η περιφέρεια θα δημοπρατήσει το έργο σε περίπου δύο μήνες.

Όσον αφορά το γήπεδο της Τεγέας, ο κ. Λαμπρόπουλος ανέφερε ότι το έργο έχει ολοκληρωθεί στο σύνολό του και έχει γίνει όλη η αλληλογραφία με τον Τεγεατικό Σύνδεσμο προκειμένου να δεχθεί το έργο και να γίνει η επίσημη παράδοσή του.

Θετικά είναι τα νέα και για την εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο Λεβιδίου προϋπολογισμού 74.400 ευρώ αφού ολοκληρώνεται η επικαιροποίηση, καθώς  επίσης εξελίξεις υπάρχουν και για την τοποθέτηση κερκίδων στο γήπεδο της Μελιγούς.

Η περιφέρεια δημοπράτησε την ανακατασκευή γηπέδου καλαθοσφαίρισης στο Δημοτικό Σχολείο Βαλτεσινίκου  με προϋπολογισμό 17.000 ευρώ και καλά είναι τα νέα και για την βελτίωση γηπέδου του Παναρκαδικού, καθώς ολοκληρώνεται η μελέτη.

Κλείνοντας, ο αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι στόχος είναι να αυξηθούν οι πιστώσεις για τα αθλητικά έργα, σημειώνοντας ότι ήδη υπάρχουν καταγεγραμμένες πολλές ανάγκες τόσο στα γήπεδα της Κυνουρίας, όσο και της Μαντινείας.

Σχόλια επισκεπτών

Αντίθετα με ότι γινόταν τόσα χρόνια.
Αν και με καινούργιες του δηλώσεις ο Πρώην Περιφερειάρχης ότι δεν τρώμε σανό,θα ήθελα να αναφέρω το εξής:Φυσικά και δεν τρώμε σανό γιατί τελείωσε,τόσα χρόνια που μας ταΐζατε,άδειασαν οι αποθήκες τις Περιφέρειας και η Καινούργια Περιφερειακή Αρχή αποφάσισε να κάνει μόνο έργα και όχι αυτοψίες,η δηλώσεις του αέρα.
Όποιος εχει μάτια βλέπει.
Αυτά μόνο και σας μιλά ένας που έτρωγε σανό τόσα χρόνια,αλλά το να παραδέχεσαι ότι έκανες λάθος γιατί δεν ήξερες τι έτρωγες το αφήνω στην κρίση του καθενός.
Η ταπεινότητα είναι προτέρημα, και αυτή ευτυχώς είναι το Κύριο Προσόν του κυρίου Λαμπρόπουλου και προτιμά να παράγει έργο.
Οι αυτοψίες ας τις κάνουν οι υπόλοιποι κύριοι.
Ένας επώνυμος!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio