Το Γήπεδο Άστρους θα ονομαστεί σε «Αναστάσιος Μίχος»

Παρ, 09/06/2023 - 23:03
Image

Με εισηγητικό σημείωμα στο Δ.Σ. του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας έγινε πρόταση και ψηφίστηκε από το σώμα ως ελάχιστος φόρος αναγνώρισης το Δημοτικό Γήπεδο Άστρους να μετονομαστεί σε γήπεδο «Αναστασίου Μίχου» για την προσφορά του στον αθλητισμό της περιοχής.

Την πρόταση αυτή για την ονοματοδοσία του Δημοτικού Γηπέδου Άστρους σε γήπεδο «Αναστασίου Μίχου» πήγε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο εντεταλμένος Δημοτικό Σύμβουλος πρ. Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Γιάννης Δαλιάνης.

Ο Γιάννης Δαλιάνης είπε:

Ο γιατρός ο κ. Μίχος δεν κατέγεται από την περιοχή μας αλλά από την Κάρυστο. Ήρθε, παντρεύτηκε και μεγαλούργησε στην Βόρεια Κυνουρία. Υπήρξε πολλά χρόνια πρόεδρος όπως υπάρχουν και άλλοι εδώ πρόεδροι που έχουν υπηρετήσει εδώ την ιστορική ομάδα του Άστρους.

Ο κ. Μίχος πρόσφερε τα μέγιστα γιατί αναβάθμισε το ποδοσφαιρικό επίπεδο της περιοχής μας, έφερε παίχτες αξίας στην περιοχή μας αλλά εκτός από αυτό δημιούργησε τις υποδομές ώστε να φτιαχτεί ένα σύγχρονο που αναμένεται να γίνει ακόμα πιο σύγχρονο γήπεδο στο μέλλον με αφορμή τα όσα έχει εισηγηθεί η Δημοτική μας αρχή.

Ο κ. Μίχος πάσχισε για να γίνει το Άστρος πολύ δυνατό αθλητικά. Θα μπορούσε να έχει όποια θέση ήθελε στα κοινά όμως δεν τον ενδιέφερε αυτό παρά μόνο ο Πανθυρεατικός και πως θα πάει ψηλά.

Το κατάφερε σε δύσκολους καιρούς και κόντρα σε ανταγωνιστικές ομάδες μία εξ’ αυτών ο Αστέρας Τρίπολης βάζοντας τα δυνατά του για να φτιάξει μια παντοδύναμη ομάδα/

Εισηγούμαι να μετονομαστεί το Δημοτικό Γήπεδο Άστρους σε «Αναστάσιος Μίχος».

Από την πλευρά του ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του Πανθυρεατικού Πέτρος Σαβούρδος τόνισε:

"Θέλω να προσθέσω και εγώ τις ευχές μου για γρήγορη ανάρρωση του αντιδήμαρχο και επιστροφή στην οικογένεια του και στα καθήκοντά του. Οι προσευχές μας και η θετική μας ενέργεια είναι μαζί του στην δοκιμασία που περνάει.

Ο λόγος που θέλουμε να τιμήσουμε τον κύριο Μίχο δεν είναι μόνο ο καθαρά αγωνιστικός τα πρωταθλήματα τα κύπελλα και οι διακρίσεις ομάδας. Αυτό που πρόσφερε κύριος Μίχος στην ομάδα ήταν οι αξίες οι οποίες πίστευε και Μετέδωσε στους αθλητές του συλλόγου. Ένας σωστός οικογενειάρχης άξιος επιστήμονας.

Έδωσε το παράδειγμα σε όλους εμάς τους νεότερους με την αξιοπρέπεια την σοβαρότητα τους καλούς τρόπους του την ειλικρινής στάση του και την γεναιοδωρία του μεγάλωσε γενιές στον Πανθυρεατικό.

Γι’ αυτό ως μια ελάχιστη ένδειξη τιμής προτείναμε την ονοματοδοσία του Δημοτικού  γήπεδου Αστρους για τον επίτιμο πρόεδρο, τον πρόεδρο των προέδρων.

Είμαι τυχερός και ευγνώμων που γνώρισα αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο".

 

Σχόλια επισκεπτών

Μπορεί να μας πει ό εντεταλμένος από πού πήρε την πρόταση και πού την πήγε
Αυτά να τα βλέπει ο Πρόεδρος και το συμβούλιο της κοινότητας Αστρους που την πρότασή τους την καπηλεύεται ο εντεταλμένος

Για να εξηγούμεθα σε κάθε είδους σπέκουλα...
Αν ο ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ θέλει να τιμήσει, μαζί τους σ ' αυτό, ας μετονομαστεί με το όνομα του κ. Μίχου ή ας βάλει ως συμπλήρωμα της ονομασίας του το όνομά του ή ακόμα να του στήσει προτομή στο γραφείο του. Άλλωστε ο Πανθυρεατικός μια τοπική ομάδα είναι όπως τόσες και τόσες άλλες. Το γήπεδο δεν είναι ιδιοκτησία του για να ονοματίζεται όπως γουστάρει. Είναι ιδιοκτησία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Κατανοητό λοιπόν εως εδώ.;
Τώρα ως προς την ιατρική ιδιότητα του κ. Μίχου ως ιατρού: Φρόντισε με την ιδιότητά του αυτή για πολλά χρόνια τους κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο, ως ο μοναδικός τότε καρδιολόγος εκείνη και μέχρι σχεδόν πρόσφατα εποχή. Μην εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτή του την ιδιότητα και να την εμπλέκετε με οτιδήποτε άλλο εκτός αυτής και ατομικών του ενεργειών. Θεωρώ ότι είναι άκρως προσβλητικό για αυτόν.
Άλλο πράγμα λοιπόν το γήπεδο και άλλο το ιατρείο. Ναι;

o ΜΙΧΟΣ ηταν οντος η ψυχη του ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΥ αλλα το γηπεδο ειναι δημοτικο εκτος και ανηκει μονο στον πανθυρεατικο και μια τετοια αποφαση δημιουργει προβληματα σε ολες τΙς ομαδες του δημου ας ρωτηθουν και αςαποφασησουν μαζι με το ΔΗΜΟΤΙΚΟ συμβουλιο εγω θα ελεγα να ονομαστει με το ονομα του δημαρχου που το εφτιαξε η καποιου αλλου ξανα λεω μεγαλη η προσφορα του στον πανθυρεατικο αλλα δεν ειναι ιδιοκτησια του το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ

Θα έπρεπε να ντρέπεστε και μόνο που πιάνετε στο στόμα σας έναν άνθρωπο που έχει κάνει τα πάντα σε αυτό τον τόπο.το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σαν δημότες είναι να βάλουμε το όνομα του ΚΥΡΊΟΥ ΤΆΣΟΥ.οσοι γράφετε κάτι διαφορετικό συγνώμη αλλά δεν έχετε καμία σχέση με αθλητισμό.

10:04 Όσο και να σε πληγώνει αυτή η απόφαση είναι δίκαιη και σωστή. Πρώτον η τιμή γίνεται για την προσφορά του στον Δήμο μας με την ιδιότητα του Ιατρού και λόγο της αγάπης του προς τον αθλητισμό , το ποδόσφαιρο και τον Πανθυρεατικό τιμήθηκε για αυτό. Κάτι ανάλογο έγινε και με την πλατεία του αγίου Παύλου που πήρε το όνομά της από την παιδιάτρο Χριστινα Δαλιάνη και δεύτερον όσο και να θέλεις ΜΙΧΟΣ δεν γίνεσαι...

Η απόφαση που πήρατε κ κ για την ονομασία του Γηπέδου είναι άκυρη το Γήπεδο είναι Δημοτικό Στάδιο καί ανήκει στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας διαβάστε καί κάνα συμβόλαιο ξέχασα έχετε ειδικούς Συμβούλους δεν ρωτάτε όλ δεν

Νας σας πω κάτι ως άτομο που σέβομαι απεριόριστα τον κ. Μίχο, ότι αυτό που κάνετε δεν είναι καθόλου σωστό; Για ποιο λόγο πεταχτήκατε τώρα να καπηλευτήτε το όνομα του ανθρώπου; Τι είναι αυτά τα πράγματα; Αυτά γίνονται στο χρόνο τους και με συγκεκριμένες διασικασίες, δεν είναι επικοινωνιακά πυροτεχνήματα για να δοξαστεί -μέσω του τιμώμενου προσώπου- ο κάθε τοπικός πολιτευτής. Έλεος, λίγος σεβασμός! Λυπάμαι ειλικρινά για λογαριασμό κάποιων εκλεγμένων και θλίβομαι γιατί ο ίδιο ο κ. Μίχος, το ήθος και η διαδρομή του δεν έχουν καμία σχέση με αυτές τις μεθόδους. Ντροπή σας.

Σύμφωνα με τον φίλο 13:33 που όπως φαίνεται έχει γνώσεις ειδικού συμβουλού , πλέον ο δήμος Βόρειας Κυνουρίας στερείται δημοτικού γηπέδου. Το υπάρχον δημοτικό γήπεδο ανήκει στον κυριο Μίχο και πλέον μπορεί να το πουλήσει , να το γκρεμίσει , να το βάλει φωτιά να το κάψει!!! Έτσι απλά...

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio