Γεωργουλόπουλος: Πιστεύω στην ομάδα μου και στο ταλέντο των παιχτών μου

Κυρ, 05/11/2023 - 20:22
Image

Στα ψυχικά αποθέματα της ομάδας του αλλά και στον τρόπο με τον οποίο ο Ερμής γύρισε το παιχνίδι στάθηκε ο τεχνικός της ομάδας της Μελιγούς Γιώργος Γεωργουλόπουλος αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στις πρώτες του δηλώσεις.

Αναλυτικά

Για την ανατροπή του Ερμή: Για να κάνεις αυτή την ανατροπή χρειάζεται κατάθεση ψυχής και εμείς πιστεύουμε σε αυτά τα παιδιά γιατί και καλοί ποδοσφαιριστές είναι και ταλέντο έχουν ωστόσο είμαστε μια καινούρια ομάδα και θέλουμε χρόνο για να μπορέσουμε να βρεθούμε στον βαθμό που θέλουμε. Στο παιχνίδι αυτό βγάλαμε όλες τις δυνάμεις, λειτουργήσαμε καλά έστω και αν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα, γυρίσαμε την μπάλα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και νομίζω ότι κερδίσαμε δίκαια.

Για το άλλαξε στο να γίνει αυτή η ανατροπή: Αλλάξαμε πράγματα στο τακτικό κομμάτι κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την πίεση μας από την πρώτη γραμμή άμυνας ανεβάζοντας της ακόμα πιο ψηλά πράγμα που ανάγκασε με το πρέσινγκ μας τον αντίπαλο σε λάθη αν σκεφτούμε τις πολλές μπάλες που κλέψαμε έχοντας τις προϋποθέσεις για να βγάλουμε φάσεις. Επίσης, ένα ακόμα σημαντικό γεγονός ότι η βοήθεια που πήραμε από τις αλλαγές με τα παιδιά που μπήκαν να είναι προσηλωμένοι στο τακτικό μας κομμάτι διαβάζοντας καλά το παιχνίδι.

Για το τι άλλο δίνει στην ομάδα η νίκη αυτή εκτός από τους τρεις βαθμούς: Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η νίκη αυτή δεδομένης της ανατροπής που κάναμε μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για να καταλάβουμε ποιοι είμαστε,τι διεκδικούμε και που μπορούμε να φτάσουμε. Πιστευουμε στα παιδιά και σε αυτή την ομάδα και φιλοδοξούμε κάθε εβδομάδα να γινόμαστε και καλύτεροι.

Σχόλια επισκεπτών

μακάρι να είχατε το ήθος του γεωργουλοπουλου.η πορεία του έχει αποδείξει την αξία του αλλά δεν παίζει αυτός μπαλλα.οι προπονητές είναι καλοί όταν οι παίκτες παίζουν για,αυτούς.ειδατε οι παίκτες του παοκ στο 4_2 με ολυμπιακό ήθελαν και έπαιξαν.εχει μακρύ δρόμο το πρωτάθλημα αλλά καμμια ομάδα όπως είναι σήμερα δεν βγαίνει στα,μπαράζ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio