«Gate Zero» σαν να λέμε... Μπόκα

Τρί, 31/05/2022 - 13:09
Image

Οι φίλαθλοι του Πανθυρεατικού έδωσαν την εφετινή σεζόν την δική τους μοναδική παράσταση από την εξέδρα με την περίφημη «Gate Zero» να γίνεται σημείο αναφοράς με τον παλμό και το χρώμα της.

Πρόκειται για μια σπάνια μορφή αγάπης αυτή ανάμεσα στους φιλάθλους του Πανθυρεατικού με την ομάδα τους πόσο μάλλον δε όταν μιλάμε για ένα ερασιτεχνικό σωματείο με τους Αστρινούς να φέρνουν το κάτι διαφορετικό στο τοπικό πρωτάθλημα.

Οι «Gate Zero» για τα δικά μας δεδομένα εδώ στον νομό μοιάζει να είναι σαν την περιβόητη οι «Barra Bravas» που δεν είναι άλλη από την γνωστή κερκίδα «La 12»  των οργανωμένων φιλάθλων της Μπόκα Τζούνιορς στην Αργεντινή.

Θέλουμε κόσμο στο τοπικό πρωτάθλημα θέλουμε παλμό και γεμάτα γήπεδα με τους φιλάθλους του Πανθυρεατικού να το κάνουν πράξη με τον πιο ιδιαίτερο και εντυπωσιακό τρόπο σε κάθε παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας.

Τραγούδι, παλμός, τύμπανα, χαρτάκια, πυρσοί και καπνογόνα τα συνοδευτικά της «Gate Zero» που για τον Πανθυρεατικό μοιάζει και είναι κομμάτι από την ψυχή του και μέλος της ίδιας του της ύπαρξης.

Σχόλια επισκεπτών

Παιδια απο ολη τη γουβα ερχονται και με τη φωνη τους βοηθανε στην ολη προσπαθεια και τους ευχαριστουμε πολυ. Γιατι στο γηπεδο ενωνομαστε και δεν τραμπουκιζουμε.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ

Άστοχη η συγκριση με τους οργανωμένους της boka για να μας ειρωνεύονται οι καλοθελητες, οι θυρα 0 επανασυστάθηκε το 2011 και από τότε προσπαθεί να δείχνει με κάθε τρόπο και παντα με υγιείς μεθόδους την αγάπη της για την ομάδα, έχουν γίνει και λάθη που κάνεις δεν αρνείται αλλά ουδείς αψεγάδιαστος, σίγουρα παντως έστω και αυτή την κερκίδα που γίνεται δεν την κάνει άλλοι ομάδα στην Αρκαδία σε συχνότητα. Οι συγκριση να γίνει μόνο με το Λεωνίδιο που και αυτοί έχουν παλμο αρκετά χρόνια. Στηρίζουμε την ομάδα να παρει και του χρόνου το πρωτάθλημα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio