«Gate 0» και δεν βλέπουν κανέναν (vid)

Κυρ, 30/01/2022 - 18:51
Image

Δεν γνωρίζουμε πόσα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία έχουν φιλάθλους τόσο φανατικούς και τόσο εκδηλωτικούς όπως του Πανθυρεατικού ωστόσο η ατμόσφαιρα στο γήπεδα του Άστρους στο ντέρμπι με το Λεωνίδιο αγγίζει τα όρια του καταπληκτικού.

Η κερκίδα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Πανθυρεατικού θα την ζήλευαν σίγουρα και πολλές μεγάλες ομάδες ακόμα στο κορυφαίο επίπεδο της χώρας μας (δες άδεια γήπεδα στην Super League) με την "Gate 0" να στήνει μια πραγματικά μαγική παράσταση πόσο μάλλον για έναν αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος.

Παλμός, φωνή, συνθήματα, τραγούδια, βεγγαλικά, καπνογόνα, πυρσοί, χαρτάκια, κορδέλες, τύμπανα συνέθεσαν το παζλ μιας άρτιας οργανωμένης κερκίδας που έκλεψε την παράσταση για χάρη της αγαπημένης της ομάδας.

Ναι, ο Πανθυρεατικός έχει κόσμο και το όλο σκηνικό της "Gate 0" έκανε το ντέρμπι της Κυνουρίας ακόμα πιο όμορφο, ακόμα πιο ποδοσφαιρικό δίνοντας του την αίγλη αλλά και την απαιτούμενη υφή που χρίζει στην ιστορία μιας τέτοιας αναμέτρησης μεταξύ των δύο αυτών ομάδων.

Η "Gate 0" στο γήπεδο του Άστρους έκανε το δικό της σόου και οι ποδοσφαιριστές και στο δεύτερο γκολ αλλά και στο τέλος του αγώνα πήγαν εκεί για να πανηγυρίσουν και αυτό και δείχνει και σημαίνει πολλά για το δέσιμο ομάδας και κόσμου.

Η "Gate 0" βάζει χρώμα στην ζωή του Πανθυρεατικού. Ασυναίσθητα πράγματα για αγώνα του τοπικού μας πρωταθλήματος αλλά ωραία, πάρα πολύ ωραία μάλιστα!

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ένα φανταστικό βίντεο αφίερωμα από την κιτρινόμαυρη "Gate 0".

Σχόλια επισκεπτών

Ανώνυμε το να αγαπάς την τοπική σου ομάδα και να τη στηρίζεις δεν είναι, χουλιγκανισμος, δίνοντας νοημα σε μια αγουρη Κυριακή στο χωριό. Αυτοί η κατάσταση σε αυτή την μορφή είναι πάνω από δέκα χρόνια, λιγοι αλλά ρομαντικοί και σωστοί. Ουτε τραμπουκοι, ουτε έχουμε ακουμπήσει άνθρωπο, ουτε να βαφτισουμε ψάχνουμε ανθρώπους για να πορευτουν στο πλαι μας για καφριλικια.

Εσυ τι έχεις κάνει;
Την ιστορία πως άρχισε αυτή η θύρα δεν την ξέρεις και σε δικιολογω γιατί είσαι μικρός αλλά πρέπει να μου πεις πρώτα η ομάδα σου τι έχει κάνει και ποια θύρα έχει εγώ έχω ιστορία πχ εσυ τι έχεις; Το χωριό σου τι έχει γιαυτο έχουμε διάθεση χρόνο πολύ και χρήμα πολύ αυτό τα λέει όλα και έχει και ιστορια.
Εσυ τι έχεις;

Συγχαρητήρια παιδιά!! Μακάρι κάθε χρόνο να γίνεται αυτό.Έτσι γίνεται το ντέρμπι ποιο όμορφο.
Όμως ο προπονητής σας είναι υπεύθυνος που η αστυνομία θα ξαναέρθει στο γήπεδο γιατί του χρόνου θα την χρειαστεί.. πάντως συγχαρητήρια για την όμορφη ατμόσφαιρα

Όπως έλεγε και ένας παλιός
"μην τσιμπάς Σωτηράκη μην τσιμπάς" Μπράβο σε όλα τα αλάνια που συνεχίζουν αυτό που κάποτε ξεκινήσαμε με πολύ αγάπη και μεράκι, σε δύσκολους καιρούς για το σύλλογο.
ΥΓ.
Ξέρω ένα μέρος που δεν μοιάζει με κανένα!

Gate Zero Old εσυ ο ιδιος ειπες πως συνεχιζουΝ οχι συνεχιζουμε κακα τα ψεματα η 0 πεθανε και αυτη η κουβεντα τελειωσε οταν σβηστηκε ο πανθυρας αν δεν εχεις μαζικη μαζωξη απο διοικηση και παιδια και προσπαθεις να μη δωσεις ουτε φραγκο τοτε εχουν τελειωσει ΟΛΑ

μονο π εσυ εισαι ενα προσωπο στα δυσκολα εφυγες ο ιδιος δεν υποστηριζει τη ιδεα ουτε πανο ουτε τυμπανα ουτε σημαιες τπτ απο 10 ατομα περιμενετε αλλα λογικα θα τσακωθηκατε και θα σπασατε "εμπνευστες"

Ρε ανώνυμε 12:26 που σβήστηκε ο πάνθηρας ονειρα βλέπεις η παίρνεις τπτ χάπια κάτσε στην άκρη λίγο γτ δεν σε βλέπουμε και μην λέτε κουταμαρες άμα δεν ξέρετε μου φαίνεται δεν έχετε με τ να ασχοληθείτε η τρώτε παντόφλα και από το πολύ κοπανημα έχετε λαλήσει και λέτε ότι να ναι

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio