Γ. Δαλιάνης: Προσπαθούμε βήμα - βήμα να φτιάξουμε ένα όμορφο αθλητικό παζλ (pics)

Τρί, 06/10/2020 - 12:25
Image
Image

Χημικές τουαλέτες τοποθετήθηκαν στο γήπεδο του Άστρους. Ο εντεταλμένος Αθλητισμού Γιάννης Δαλιάνης αναφέρει:

Κάθε βήμα που γίνεται βοηθάει το αθλητικό προϊόν και δείχνει τον σεβασμό της κάθε δημοτικής αρχής προς το φίλαθλο κοινό και πως αντιλαμβανόμαστε κάποιοι τον Αθλητισμό.

Βήμα βήμα ψηφίδα ψηφίδα προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα όμορφο αθλητικό παζλ σε ολόκληρο τον δήμο ,σιγά σιγά, με πλάνο και θετική σκέψη. Προχωράμε. Κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό.

Σχόλια επισκεπτών

και εσυ αποδειχτηκες μια απο τα ιδια πριν εκλεγεις θυμασαι τι και για ποιους ελεγες οτι θα τους κανω αυτο εκεινο τελικα τιποτα γαργαρα ποιος ειναι χειροτερος τελικα αυτοι η εσυ?

Με το καλό λόγο ο φαρμακόγλωσσος.Τι ζόρι τραβάει.Τι τον ενοχλεί;Αν δεν γινόταν τίποτα πάλι θα κατηγορούσε.Βέβαια θα χαιρόταν αν δεν γινόταν τίποτα.

Γέμισε η περιοχή πρωην αλάνες που τους δώσαμε τον τίτλο "γήπεδα" με τάπητες συνθετικής απομίμησης χόρτου... Σε λίγα χρόνια βέβαια αν ήταν φυσικό, υπήρχε ελπίδα να βόσκουν εκεί τίποτα κουτοκρίαρα. ΕΝΑ μόνο ΕΝΑ στάδιο κλασικού αθλητισμού γιατί φεν φτιάχνετε μωρέ. ΚΑΙ χώροι κυριότητας του δήμου υπάρχουν ΚΑΙ , προσέξτετο αυτό πολύ, άτομα που θα τους χρησιμοποιήσουν είτε ως αθλητές είτε ως απλοί σπορτσμεν.... Μόνο τα γήπεδα φέρνουν ψηφαλάκια . Ντροπή όλων μας πια να μην υπάρχει ΕΝΑ έστω ΕΝΑ και μοναδικό στάδιο σε όλη την περιοχή !!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio