Φωτορεπορτάζ από το ντέρμπι της Κυνουρίας Πανθυρεατικός - Λεωνίδιο

Πέμ, 31/01/2019 - 10:23
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Ένα παιχνίδι ανάμεσα στον Πανθυρεατικό και το Λεωνίδιο έχει πάντα την δική του ξεχωριστή αξία και πολλές φορές κρύβει δυνατές και ιδιαίτερες στιγμές όπως συνέβη και σε αυτή την περίπτωση.

Την περασμένη αγωνιστική την 13η και τελευταία για τον πρώτο γύρο της Α' Αρκαδίας ο Πανθυρεατικός υποδέχθηκε στο Άστρος το Λεωνίδιο υποχρεώνοντας το στην πρώτη του εφετινή ήττα στο πρωτάθλημα μετά το τελικό 2-0 των κιτρινόμαυρων.

Η αναμέτρηση είχε όλα τα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά ενός κλασικού ντέρμπι με το πάθος, την δίψα για την νίκη και την θέληση από όλους όσους μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να παίξουν να ξεχειλίζει σε κάθε στιγμή.

Οι εικόνες αποτυπώνουν την άλλη διάσταση του ντέρμπι. Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από το μεγάλο ντέρμπι της Κυνουρίας μεταξύ του Πανθυρεατικού και του Λεωνιδίου.

Σχόλια επισκεπτών

Το δάσος είναι μεγαλύτερη πηγή οξυγόνου από ένα δέντρο.Να σέβεσαι την μακροχρόνια προσπάθεια που θα φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα και γερό οικοδόμημα γιατί όλοι θα υποκλίνονται σε αυτό και όχι τα εφήμερα αποτελέσματα που προσφέρουν μόνο άμεσους εντυπωσιασμούς και δεν τα θυμάται κανένας.Το μεμονωμένο γεγονός χωρίς ανάλογη συνέχεια δεν έχει τη δύναμη να σταθεί απέναντι στην ολοκληρωμένη ανοδική πορεία .

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio