Φωνάζει για την διαιτησία ο Πανθυρεατικός

Σάβ, 23/02/2019 - 18:21
Image

Η ΑΕΚ Τρίπολης έφυγε θριαμβεύτρια από το Άστρος με 0-3 στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής με τον Πανθυρεατικό ωστόσο το παιχνίδι είχε αρκετή ένταση και διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων.

Ο Πανθυρεατικός φωνάζει για το πρώτο γκολ της ΑΕΚ Τρίπολης για μη υπόδειξη οφ σαιντ γεγονός που σήκωσε διαμαρτυρίες και έφερε την αποβολή του Γιάννη Αδάμη ενώ και στο τρίτο τέρμα της ΑΕΚ Τρίπολης υπήρξαν νέες διαμαρτυρίες που έφεραν και την προσωρινή διακοπή.

Στοπ 80ο λεπτό ο αγώνας διακόπηκε για περίπου 20 λεπτά μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα με τον Πανθυρεατικό να διαμαρτύρεται για μη υπόδειξη πέναλτι υπέρ του και στην εξέλιξη της φάσης να δέχεται το τρίτο γκολ.

Εκεί είχαμε έντονες διαμαρτυρίες με την διαιτητική τριάδα να πηγαίνει στα αποδυτήρια και να επιστρέφει περίπου 20 λεπτά μετά για να ολοκληρωθεί ο αγώνας με τον Βασίλη Μπάρλα και τον Γιώργο Καπράνο να δέχονται και αυτοί κόκκινη κάρτα.

Σχόλια επισκεπτών

η προσπαθεια μετραει και ο Πανθυρεατικος εχει καλυτερους παικτες απο την ΑΕΚ,εμενα δεν με νοιαζει αν και τι θα παρει η ΑΕΚ γιατι ο Πανθυρεατικος μπορει να πεσει αλλα θα ξανασηκωθει.Και κατι αλλο στο πολεμο οπος και στο ποδοσφαιρο ολοι παντα θυμονται προτα οχι τον νικητη αλλα αυτους που αγωνιζονται με νυχια και με δοντια ακομα κι αν χασουν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio