Φιλικό παιχνίδι των παλαιμάχων της Βόρειας Κυνουρίας στους Αγίους Θεοδώρους (vid)

Παρ, 17/02/2023 - 19:13
Image

Επίλεκτη ομάδα παλαιμάχων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας ταξίδεψε προ ημερών  στους Αγίου Θεοδώρους όπου και έδωσε φιλικό παιχνίδι παίζοντας με αντίστοιχη μικτή ομάδα επίλεκτων παλαιμάχων του νομού Κορινθίας.

Οι παλαίμαχοι του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας νίκησαν για την ιστορία με σκορ 0-2 με τέρματα του Γιάννη Προβατάρη με ένα εκπληκτικό πλασέ όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο αλλά και του Τάσου Σαμαρτζή ο οποίος μπορεί να μην είναι παλαίμαχος ωστόσο είναι μέλος της ποδοσφαιρικής «οικογένειας» της περιοχής.

Να τονίσουμε εδώ όπως μας είπαν μάλιστα άνθρωποι της αποστολής της ομάδας παλαιμάχων της Βόρειας Κυνουρίας επιτρέπετε να αγωνίζεται ένας παίχτης ηλικίας 35 ετών και κάτω και έτσι έπαιξε ο Τάσος Σαμαρτζής.

Σε αυτές τις περιπτώσεις και τους αγώνες αυτούς τα χαμόγελα όπως είναι λογικό έχουν την τιμητική τους ενώ αποδεικνύεται πως η τέχνη δεν ξεχνιέται και η αγάπη για την μπάλα παραμένει ακόμα μεγάλη.

Δείτε στο βίντεο την γκολάρα με εκπληκτική λόμπα του Γιάννη Προβατάρη.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Ο Γιαννης ή «Γερμανός» ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του βρασιατη και πάνω από όλα ένα καταπληκτικό παιδί που όταν σταμάτησε το ποδόσφαιρο είχε ένα στοχο που δε κατάφερε να πραγματοποιήσει : να κερδίσει τον ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟ.Φιλία πολλά Γιάννη

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio