Φιλική νίκη επί του Δρεπάνου και τεστ δοκιμών για τον Πανθυρεατικό

Παρ, 31/01/2020 - 20:55
Image

Ο Πανθυρεατικός δεν έχει επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο μιας και θα πάρει χωρίς να παίξει τους βαθμούς της νίκης επί του ΠΑΟΚ Τρίπολης που αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας γεγονός που αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία δοκιμών μέσω ενός δυνατού φιλικού τεστ.

Κάπως έτσι λοιπόν η ομάδα του Άστρους αντιμετώπισε σε φιλική αναέτρηση το Δρέπανο το οποίο και κέρδισε με 3-1 με δύο τέρματα του Μάριου Αγγελόπουλου και του ένα του Πάνου Σαβούρδου με τον Γιώργο Κολιατσόπουλο να έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα ενόψει της συνέχειας αλλά και να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του κρατώντας τους σε ρυθμό.

Για τους κιτρινόμαυρους του Άστρους ακολουθεί ιδιαίτερα απαιτητική συνέχεια τόσο στην μάχη του πρωταθλήματος όσο και στο Κύπελλο Αρκαδία μέσα στον Φερβρουαρίο μιας και ακολουθούν τα διπλά παιχνίδια με την Τεγέα για την ημιτελική φάση.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί το γεγονός πως σε πολύ καλό δρόμο είναι η επιστροφή στην δράση και για τον Γιώργο Αγγελόπουλο ο οποίος ανεβαίνει συνεχώς και είναι στην διαδικασία αποκατάστασης και στην τελική ευθεία για να επιστρέψει από τον τραυματισμό του και να τεθεί ξανά στην διάθεση της ομάδας του.

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio