Το «ευχαριστώ» των Βρασιών στο χορηγό Λ. Σπανό

Δευ, 22/11/2021 - 19:45
Image

Εκ μέρους του Σωματείου μας, (Α.Μ.Σ Αι Βρασιαι) θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας αλλά και την ευγνωμοσύνη μας, προς τον κύριο Σπανό Λευτέρη. θεωρούμε χρέος μας να αναφέρουμε δημοσίως την συνεχή στήριξη του προς τον σύλλογο μας. Στέκεται πλάι μας και συνεισφέρει τόσο στην εκπλήρωση πολλών δραστηριοτήτων όσο και στην ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία της ομαδος μας, από την πρώτη στιγμή που του έχει ζητηθεί.
Κάθε προσφορά προς το Σωματείο , μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με περισσότερη αγάπη και κουράγιο την υλοποιήση του σκοπού μας. Χαιρόμαστε που στην πορεία μας βρίσκουμε θερμούς υποστήρικτές που έχουν αποδείξει επανειλημένα την μεγάλη κοινωνική ευθύνη Και την αγάπη τους προς τον σύλλογο μας όπως η οικογένεια Σπανού, τους ευχαριστούμε θερμά που για 2η συνεχόμενη χρονιά μας τιμά με την χορηγική συνεργασία των ΣΕΤ προπόνησης,σετ αποστολής, εμφάνιση αγώνα.
Η δωρεά σας αποτελεί, όχι μόνο δείγμα γενναιοδωρίας, αλλά και κοινωνικής ευθύνης για όσους μπορούν να προσφέρουν. Τέλος ελπίζουμε ότι η προσφορά σας, θα γίνει παράδειγμα και θα παρακινήσει και άλλους που μπορούν, ώστε να ακολουθήσουν τη δική σας γενναιοδωρία.
Ευχαριστούμε από καρδιάς

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio