Ευχαριστήριο του Μ.Α.Ν.Ο. Αχιλλέας στους χορηγούς του

Πέμ, 06/08/2020 - 19:20
Image
Image
Image

Σήμερα 6 Αυγούστου προσήλθε στα γραφεία του σωματείου ο Πέτρος Δαουλάκος , ο οποίος  προέβη σε μια συγκινητική χειρονομία ανιδιοτελούς αγάπης προς το τόπος μας αρχικά και τον Σύλλογο μας δευτερευόντως.

Ο κ.Δαουλάκος επέλεξε να κρατήσει την μνήμη των αγαπημένων του γονέων ζωντανή καταβάλλοντας ενα σεβαστό ποσό σαν χορηγία ,με σκοπό να ανακατασκευαστούν τα αποδυτήρια του υπό ανέγερση γηπέδου μας. 

Παράλληλα, είχαμε την τιμή να υποδεχτούμε στα γραφεία μας την Ines Schwiering, Γερμανίδα υπήκοο, η οποία τα τελευταια 5 χρόνια διαμένει στη χώρα μας και τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο μας. Η Ines και ο σύζυγος της Thomas, χορηγούν επίσης ένα  ποσό με σκοπό να επενδυθεί σε εγκαταστάσεις που όπως ελπίζουν «θα κρατήσουν τα παιδιά στο χωριό μας». 

Με αίσθημα ευγνωμοσύνης αλλά και ευθύνης είμαστε έτοιμοι να κανούμε πράξη τις επιθυμίες των ανθρώπων αυτών, οι οποίες εκφράζονται μέσω της ιδέας του ερασιτεχνικού αθλητισμού και δή του δικού μας ερασιτεχνικού σωματείου.

Σχόλια επισκεπτών

Τα παιδιά δεν θα μείνουν στον τόπο τους επειδή ξοδεύετε συνεχώς λεφτά για γήπεδα ποδοσφαίρου κ. Πρόεδρε του Αχιλλέα αλλά με σοβαρές υποδομές και επιχειρήσεις που θα βρουν δουλειά. Όταν ο αγροτικός τομέας βουλιάζει όταν δεν έχουμε βιοτεχνίες όταν ο τουρισμός γίνεται χωρίς υποδομές πως θα μείνουν τα παιδιά; Αυτά είναι φιγούρες και φιοριτουρες για να κάνουν κάποιοι το κέφι τους και να ξοδεύουν το χρήμα σε σαμπάνιες όταν δεν έχουμε ψωμί να φάμε. Φέτος το χειμώνα φάτε γκαζόν με τη φτώχεια που έρχεται

Είσαι εκτός πραγματικότητας κύριε ανώνυμε.για ποιες υποδομές μας μιλάς που θα λύσουν το πρόβλημα της ανεργίας??δέκα χωράφια είχα φέτος και με το ζόρι βρήκα εργάτες.αντε μια βόλτα και από τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού και ρώτα τους αν βρίσκουν εύκολα πρωσοπικο για να βγάλουν την δουλειά το καλοκαίρι.οποιος θέλει να βρει δουλειά βρίσκει.τα υπόλοιπα είναι ιστορίες.ο συνδιασμός δε που κανείς στον αθλητισμό με το εργασιακό κομμάτι είναι αν μη τι άλλο άστοχος.το άρθρο γράφει να κρατήσουμε τα παιδιά στο χωριό μας μέσα σε εισαγωγικά.αυτο που θέλει να τονίσει προφανώς ο αρθρογράφος είναι να αποτελέσει ο αθλητισμός τον συνδετικό κρίκο των παιδιών που φεύγουν από το χωριό είτε για σπουδές είτε για δουλειά με τον τόπο καταγωγής τους.οτι θα έρθει φτώχια θα έρθει το θέμα είναι ότι δεν θα φταει για την φτώχια ένα γήπεδο με γκαζόν.αυτο πρέπει να καταλάβεις.τα έχεις μπερδέψει τα πράγματα.πληροφοριακα για να ξέρεις το ποσοστό της αεργίας είναι μεγαλύτερο από αυτό της ανεργίας.

ΔΚ τι μας λέτε κυρίε είστε κάτοικος Ελβετίας; δεν βλέπετε τι φτώχεια έρχεται; Δεν βλέπετε τα παιδιά που φεύγουν; Θα τα κρατήσετε με 5-6 αποτυχημένους συλλόγους της πλάκας που δεν συμπληρώνουν 11αδα; Για σοβαρευτείτε. Φάτε γκαζόν

Μήπως είσαστε εσείς κάτοικος Ελβετίας?η φτώχεια έχει έρθει εδώ και δέκα χρόνια.το άρθρο αναφέρεται σε μια δωρεά που έκαναν δύο συμπολίτες μας σε εναν σύλλογο.οι σύλλογοι της περιοχής δεν είναι υπεύθυνοι για την οικονομική κατάσταση της περιοχής.υπαρχουν άρθρα στο συγκεκριμένο σάιτ που εκεί μπορείτε να γράψετε την άποψη σας περί φτώχειας και άνοιγμα θέσεων εργασίας.με το φάτε γκαζόν που γράφετε προφανώς θα εννοείται ότι εδώ δεν έχουμε δουλειές και τα ποδοσφαιρικά γήπεδα μας μαραναν.και εγώ μαζί σάς αλλά δεν φταίνε οι σύλλογοι γι'αυτό.υπαρχει άρθρο προ ημερών όπου οι δύο βουλευτές από την Αρκαδία παρέμειναν στην κυβέρνηση.μπορειτε να γράψετε εκεί τις απόψεις σας περί θέσεων εργασίας κτλ.αυτοι είναι υπεύθυνοι για την φτώχεια και για την εύρεση εργασίας των νέων παιδιών και όχι οι σύλλογοι.γιαυτο σας λέω ότι είσαστε εκτός πραγματικότητας.σε μια αποτυχημένη κοινωνία σίγουρα θα είναι
σε ένα βαθμό αποτυχημένοι και οι συλλόγοι.το θέμα είναι ότι οι συλλόγοι δεν είναι υπεύθυνοι για την αποτυχία της κοινωνίας.για την αποτυχία της κοινωνίας να απευθυνθείς σε αυτούς που είναι υπεύθυνοι και άσε τους συλλόγους να προσφέρουν στην κοινωνία αυτό που μπορούν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio