Εξάρα «ροπαλιά» του Ηρακλή μέσα στο Κορακοβούνι (pics)

Σάβ, 11/11/2023 - 21:27
Image

Κορακοβούνι επικρατώντας με 1-6 της ομώνυμης ομάδας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Οι κυανόλευκοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο «χτυπώντας» με κάθε τρόπο την άμυνα των γηπεδούχων βάζοντας ουσιαστικά από το πρώτο κιόλας μέρος το θεμέλιο λίθο για να φύγουν από το Κορακοβούνι θριαμβευτές και με τους τρεις βαθμούς στο τσεπάκι.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Λάζαρος Αβίντογλου που σημείωσε χατ τρικ (36’, 45’, 61’) με τον Τσεμπελή να ανοίγει στο 14’ το σκορ για να ακολουθήσει το αυτογκόλ του Γιαννακαρώνη στο 20’ και του Ζη στο 72’ που έκλεισε τον χορό των γκολ για την ομάδα του με τον Αγγελόπουλο να μειώνει προσωρινά στο 65’ πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής για την ομάδα του.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη του Ηρακλή Βερβένων στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας πιάνοντας τους εφτά βαθμούς με το Κορακοβούνι να μένει στους τρεις πόντους με μια νίκη σε πέντε αγώνες.

Κορακοβούνι: Γιαννακαρώνης, Αλουπογιάννης, Ιοσήφ (Ξυδιάς), Λάπατας, Κόμης ( Κουλεντιανός), Μιχ. Ρεντούλης (Αγγελόπουλος), Λυτρίβης, Κουρμπέλης, Ταμπουράκης (Μ. Ρεντούλης), Σούρσος, Κουρόγιωργας (77′ Ξυδιάς).

Ηρακλής Βερβένων: Κυρίου, Χιώτης (Α. Μπαιρακτάρι), Σχίζας (Αρφάνης), Λεονάρντο (Πουτσελάς), Αδάμης, Ζώης, Κακλαμάνος, Μέλλος, Τσεμπέλης (Ζης), Γ. Μπαιρακτάρι, Αβίντογλου (Πάπαλος).

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Σχόλια επισκεπτών

Ντόπιε αν έχεις κάτι να πεις μπορείς να έρθεις στο ΔΣ και,να το αναφέρεις. Επίσης αν,έχεις καλύτερο πλάνο για την ομάδα ελα να αναλάβεις. Κουράσατε όλοι οι ειδήμονες και παντογνώστες με την καφενειακή κριτική σας.

Όταν σας χρειάζεται η ομάδα στις εκλογές όλοι άφαντοι. Δεν έχετε λόγω να ασχολείστε με την ομάδα εσείς οι 5-6 τοξικοί

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio