Έτσι νίκησε ο Πανθυρεατικός μέσα στην Τεγέα (vid)

Σάβ, 27/11/2021 - 19:08
Image

Ο Πανθυρεατικός έφυγε νικητής από το γήπεδο της Επισκοπής επικρατώντας με 1-3 της Τεγέας στο πλαίσιο της 9η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας σε ένα παιχνίδι με την θέληση και το πάθος να κυριαρχούν.

Οι Αστρινοί άνοιξαν το σκορ με τον Τακλή με την Τεγέα να ισοφαρίζει με τον Γρηγόρη Τσαλγιτζόπουλο. Στην επανάληψη και δη στα τελευταία λεπτά ο Πανθυρεατικός πήρε ξανά το προβάδισμα με τον Δημάκο να λυτρώνει την ομάδα του για το 1-2 και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με αυτογκόλ του Θανάση Τσαλγιτζόπουλου οι κιτρινόμαυροι κλείδωσαν την νίκη τους για το 1-3.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από την αναμέτρηση της Τεγέας με τον Πανθυρεατικό.

Τεγέα: Παλούκος, Φιλόπουλος, Τσαλγιτζόπουλος Θ., Τσιώρος, Πλαντζάς, Βρούβας, Τσαλγιτζόπουλος Γ.,Νέζος, Χαραλαμπόπουλος, Καραμπέτσος, Στασινός.

Πανθυρεατικός: Σαβούρδος Ν., Κλεώπας, Αλουπογιάννης, Παπούλιας, Αδάμης, Λυτρίβης, Σαβούρδος Π., Κολοστούμπης, Τακλής, Δημάκος, Αγγελόπουλος.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Συγκροτημένη ομάδα κάτω από την σωστή καθοδήγηση του κ. Νεκτάριου Σαβουρδου ενός προπονητή με γνώσεις εμπειρία και ΠΑΙΔΕΙΑ στα γήπεδα της Αρκαδίας εδώ και τόσα χρόνια !!!! Συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαίτερα στον μικρό Σαβουρδο Νίκο που δείχνει ότι το μέλλον του ανήκει !!!!

Αήτητος συνεχίζει ο Πανθυρεατικός την πορεία του για την Γ Εθνική !!!!!
Συγχαρητήρια για την εικόνα της ομάδας σε παίκτες - προπονητές και παράγοντες !!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio