Έτσι κέρδισε ο Πανθυρεατικόςτο Λεωνίδιο (vid)

Σάβ, 29/01/2022 - 19:55
Image

Ο Πανθυρεατικός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Κυνουρίας της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας επικρατώντας με 2-1 του Λεωνιδίου σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο βροχερό Άστρος.

Η ομάδα του Άστρους ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα με τον Αποστόλη Στρέμπα στο 38’ και τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο 64’ έχοντας ακόμα πολλές ευκαιρίες και ένα δοκάρι με τον Παναγιώτη Ράλλιο με το Λεωνίδιο να μειώνει στο σκορ με τον Σπύρο Βερβεσό στο 91ο λεπτό.

Πραγματικό ντέρμπι που είχε τα πάντα με την δύναμη και την θέληση να κυριαρχούν ανάμεσα σε δύο από τις κορυφαίες ομάδες του εφετινού πρωταθλήματος που έδωσαν μια πραγματικά μοναδική ποδοσφαιρική παράσταση.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του ντέρμπι του Πανθυρεατικού με το Λεωνίδιο. Φωτογραφία Nigel Copage.

Πανθυρεατικός: Τετώρος, Κλεώπας, Κολοκοστύμπης, Καπράνος, Αδάμης, Λυτρίβης, Χατζηγιάννης, Στρέμπας, Ράλλιος, Δημάκος, Αγγελόπουλος.

Λεωνίδιο: Παύλος, Γούσγουλας, Λάτσης Μ., Λάτσης Γεω., Μπακάλης, Κυρίος, Γεωργίτσης, Λάτσης Γρ., Βερβεσός, Μπαιρακτάρι, Κατσικαδάς.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Καλησπέρα. Εγώ είμαι από τον Άγιο Ανδρέα, με λένε Μανώλη Θερμογιάννης και έχω να πω το εξής: Από τον Άρη γίνεται δουλειά. Αργά και σταθερά. Δεν είναι τυχαίο ότι από τον "μισητό" Βρασιάτη (το χωριό μου) υπάρχουν 4 παίκτες στα δεύτερα του Πσνθυρεατικού (συμπεριλαμβανομένου και του γιου μου). Επειδή έχω παίξει και έχω δει πολλή μπάλα, ένα έχω να πω. Μία ομάδα για την Βόρεια Κυνουρίας και τα υπόλοιπα για προώθηση.

Ας καταλάβουμε ότι ότι πρέπει κάποια στιγμή να υπάρχει μια ομάδα στην Βόρεια Κυνουρίας και οι υπόλοιπες να δίνουν παίχτες. Πώς θα λέγεται; Όπως κι αν λέγεται. Ο Άρης κάνει δουλειά. Αργά και σταθερά. Φτιάχνει φυντάνια.

Παιδιά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για μια ομάδα στο Δήμο μας και μετά θα δείτε αν θα ξανασψοληθει κανένας με Α εθνική και κουραφέξαλα θα φθάσει τουλάχιστον β εθνική ξυπνάτε δε γίνεται διαφορετικά εσύ αθλητικό τετοιε του Δήμου αν θες να μείνεις στην ιστορία τραβά μπροστά και άσε τις αναρτήσεις ότι δήθεν ενδιαφέρεσαι αυτά είναι έργα για τον τόπο

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio