Έτοιμες να πυροδοτήσουν μεταγραφική «βόμβα» με Κολιόπουλο οι Βρασιές

Δευ, 07/02/2022 - 16:50
Image

Ο Κώστας Κολιόπουλος ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν εδώ και λίγες ώρες από τον Παναρκαδικό με τις Βρασιές να κινούνται με ταχύτητα και υπό άκρα μυστικότητα και να είναι μια ανάσα αυτή την στιγμή από την απόκτηση του.

Ο Τεγεάτης μεσοεπιθετικός από την πρώτη στιγμή που βγήκε στην επιφάνεια το «διαζύγιο» του με τον Παναρκαδικό άρχισε να γίνεται περιζήτητος μιας και η αξία και το ποδοσφαιρικό του ταλέντο είναι αδιαπραγμάτευτα δεδομένα με την ομάδα του Αγίου Ανδρέα να τον προσεγγίζει δείχνοντας του το έντονο ενδιαφέρον της για να τον κάνει δικό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε και επιβεβαίωσε πριν από μερικά λεπτά το ArcadiaPortal.gr οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στην οριστική τους συμφωνία και εντός των επόμενων ωρών θα έχουμε και επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς Βρασιών.

Οι Βρασιές πάνε για το χειμερινό μεταγραφικό «κόλπο γκρόσο» εκμεταλλευόμενες στο και ένα την αποχώρηση του από τον Παναρκαδικό και είναι έτοιμες για σπουδαία προσθήκη ντύνοντας τον Κώστα Κολιόπουλο στα κιτρινόμαυρα. 

Φωτογραφία: Eurokinissi / Βασίλης Παπαδόπουλος

Σχόλια επισκεπτών

ΚΑΙ ΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΝΑΤΕ ΜΠΑΡΤΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΛΙΓΟΥ.ΗΤΤΑ ΣΥΝ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΤΑ Η ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑ.ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio