Ερμής - Πανθυρεατικός με φόντο την τετράδα του Κυπέλλου Αρκαδίας

Τετ, 30/09/2020 - 19:15
Image

Ένα σπουδαίο παιχνίδι περιλαμβάνει η ποδοσφαιρική ατζέντα το προσεχές Σαββατοκύριακο καθώς Ερμής Μελιγούς και Πανθυρεατικός θα βρεθούν αντιμετώποι για το Κύπελλο Αρκαδίας με φόντο το τέταρτο εισιτήριο των ημιτελικών του δεύτερου ομίλου.

Πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 4 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 στο γήπεδο της Μελιγούς ο Ερμής θα φιλοξενήσει τον Πανθυρεατικό σε μια αναμέτρηση που έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά ενός τοπικού el classico.

Oι δύο ομάδες θέλουν και θα διεκδικήσουν την πρόκριση τους έχοντας μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας για τον αγώνα αυτό που σαφώς συγκεντρώνει πάνω του όλα τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού κοινού του νομού μας.

Σχόλια επισκεπτών

Όλοι ήταν όλα τα χρόνια ενάντια στις μελιγού για να δούμε τώρα κυριοι μου πως ειναι διαφορες ομάδων και διοικήσεων σκορ ?? 3 ευκολα να δω και εσας που κραζεται την μελιγού που τυχαίνει να είσαστε και Από το ίδιο χωριό αλλά δεν σας παίρνουμε σαν ποδοσφαιριστές γιατί δεν μας κάνετε !👍👍αν και θα θελατε πολυ αλλα nononononono!👌👌😃😃

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΛΙΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΙ. Ο ΕΡΜΗΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΤΑΞΥ 2 ΚΑΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ 2-3 ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ.ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ.

Εάν εννοείς εμας , αυτούς που κράζουμε την μελιγου , τότε μαθε οτι εγω σαν βαγγελης εχω αγοράσει 140 ευρώ Λαχνους για την ομάδα,
Και από όσο ξέρω και τα άλλα παιδια που μένουν στην μελιγου και αγωνίζονται αλλου έχουν κάνει το ίδιο περίπου...

Παρόλα αυτά κριμα που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι σαν εσένα που ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό τις περιοχής,..

Κατι τετοιοι όπως εσυ μονο κακο κάνουν...

θα έπρεπε να βρείτε άλλο τρόπο κύριε να εμψυχώσετε τα παιδιά. ίσως με ένα πριμ και όχι δήθεν μελιγιώτικα σχόλια για παιδιά μελιγιώτες, τα παιδιά είναι όλοι φίλοι μεταξύ τους.

Καλα εσυ παλη καλα που τα λες μονος σου φιλε βαγγελη υπαρχουν και αλλοι πολυ και παλη μπραβο σου που εχεις παρει λαχνους 140 και να σου πω ενταξει γ εθνικη θα βλεπεις φιλε αλλα να σου πω ειναι και αλλοι πολυ που βρίζουν και χλευάζουν τη μελιγού αλλά Μακάρι Όσα χρόνια το κάνουν άλλες ομάδες και παλευουν εμεις το καναμε διοικηση σε 3 χρονια και ξερεις οτι μας εβριζαν πολυ και πολυ πολεμο λοιπον ας κοιταξουν η αλλες ομαδες να κανουν σωστες διαχείρισης και ας μην τους φταίνε οι άλλοι

Μην δημιουργείται κλίμα και βλακίες ο Ερμής δεν έχει καμιά σχέση με αυτά μπράβο στον Βαγγέλη που γράφει επώνυμα ναι όντως τα περισσότερα παιδιά έχουν βοηθήσει την ομάδα και θα την βοηθήσουν και άλλο ας χαρούμε αυτό το ωραίο ταξίδι όλοι κερδισμένοι θα βγούμε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio