Εργασίες καθαρισμού και συντήρησης στο γήπεδο Άστρους και στο Κλειστό Γυμναστήριο Άστρους (pics)

Δευ, 12/10/2020 - 18:53
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Συνεχίστηκαν σήμερα με αμείωτους ρυθμούς οι παρεμβάσεις στους αθλητικούς χώρους του Δημοτικού Γηπέδου Άστρους και στο Κλειστό Γυμναστήριο Αστρους.

Σε συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία καθαριότητας και τον Αντιδήμαρχο κ Κατσή Δ ,τον Πρόεδρο του Αστρους κ Μπάρλα Κώστα τους οποίους ευχαριστούμε δημόσια ξεκινήσαμε σήμερα μια σειρά απο παρεμβάσεις στα δυο αυτά γήπεδα. Αρκετά χρόνια είχαν να γίνουν τέτοιου είδους παρεμβάσεις και οι αλλαγές είναι ήδη αισθητές. Κοπή δέντρων που ενοχλούσαν πέριξ και εντός γηπέδου απομάκρυνση περριτών πραγμάτων απ το ανοιχτό γήπεδο και καλοπισμός,λάσπωμα& βάψιμο σε κάποια σημεία που είχαν φθορές. Τοποθέτηση μπούθ δημοσιογραφικών θεωρείων(εδω ενα ευχαριστώ και στον Αρμόδιο αντ/ρχο κ Σαμαρτζή) καθώς& αύριο θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα που έχουν να γίνουν.

Στο δε κλειστό γυμναστήριο αφού δώσω δημόσια συγχαρητήρια για το υψηλό αίσθημα ευθήνης που διακατέχει παράγοντες και Αθλητές του Πήγασος Α.Ο. Θυρέας και του Αίολου voley club για το πόσο προσέχουν το γήπεδο εγιναν απο πλευράς δήμου οι απαραίτητοι εξωτερικοί και εσωτερικοί καθαρισμοί. Το κλειστό γυμναστήριο για όποιον δει τις παρακάτω φώτο θεωρώ χωρίς υπερβολή οτι ίσως είναι απο τα πιο καθαρά και καλοσυντηρημένα κλειστά της περιφέρειας. Φυσικά απο υγεινομικής πλευράς ακολουθήσαμε σήμερα πιστά το πρωτόκολλο εν οψει νέας αγωνιστικής περιόδου που ξεκινά άμεσα. Συνεχίζουμε.

Γιάννης Δαλιάνης, εντεταλμένος αθλητισμού

Σχόλια επισκεπτών

Κάποια 400.000 που έλεγε ο Μαντας ότι εγκρίθηκαν για το κλειστό, υπάρχουν; Η μήπως ήταν κι αυτά ψέμματα όπως το γήπεδο του κορακοβουνιου και του παραλιου; Τι έγινε κύριε εντεταλμενε; Θα μας πεις η θα τη βγάλουμε με σφουγγάρισμα εμείς οι μπασκετικοί; Αν ήταν ψέμματα να το ξέρουμε. Αν ήταν αλήθεια να βγάλεις φωτό τα έργα.. Γιατί έχουν περάσει δυο χρόνια από την ανακοίνωση..

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio