Εποχή Σαβούρδου στον Αχιλλέα

Παρ, 16/06/2023 - 11:13
Image

Ο Άρης Σαβούρδος ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην προπονητική του καριέρα με τον Αχιλλέα να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας και τον επιτυχημένο Κυνουριάτη τεχνικό να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Παραλίου Άστρους.

Αναλυτικά

H δοιήκηση του Μ.Α.Ν.Ο. ΑΧΙΛΛΕΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της με τον έμπειρο προπονητή Άρη Σαββούρδο!

''Το πιο βασικό συστατικό είναι να χτίσουμε μία σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ όλων των φορέων δοιήκησης-προπονητών-παικτών ώστε ο κόσμος να απολαμβάνει την αύρα από αυτό που θα βγάζει η ομάδα. Επομένως χρειάζεται ειλικρίνεια, εμπιστοσύνη, υπομονή, πειθαρχία και πάθος σε αυτό που έχουμε ως στόχο... Τη δημιουργία μιας πολύ ανταγωνιστικής ομάδας''

Coach σου ευχόμαστε καλή τύχη και να πετύχεις όλα όσα ονειρεύεσαι με τα χρώματα του ΑΧΙΛΛΕΑ!

Σχόλια επισκεπτών

Πολύ σωστή η επιλογή σου Άρη αν και ξέρω οτι είχες κι άλλες προτάσεις.
Εμείς εδώ στο Παράλιο διδάσκουμε και αξιοπρέπεια προς τους με οποιονδήποτε τρόπο συνεργαζόμαστε και ξέρουμε να τους τιμάμε.
Και πάλι συγχαρητήρια για την επιλογή σου Άρη μου.
Καλή δύναμη και καλές επιτυχίες.

μπραβο σου αρη. μια χρονια στον αχιλλεα και μετα σαν κυριος για την μεγαλη επιστροφη στον τοπο σου. εκει που ξεκινησαν ολα .δυστυχως εδωσες πολλα και δεν εκτιμηθηκε τιποτα. τωρα θα δουν τι σημαινει η φυγη σου.

ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΠΕΙΤΕ ΕΒ=ΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΕΛΕΙ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ

Τελικά δεν διαβάζεις κανένα καλό σχόλιο ότι και να κανείς όπου και αν πας και όλοι μα όλοι κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους αν είναι καλό η κακός προπονητής ο καιρός θα το κρίνει αλλά όλα αυτά τα χρόνια οι αριθμοί μιλάνε από μόνη τους. Ολα τα αλλά είναι να είχαμε να λέγαμε να χαμέ να πούμε. Ένα μεγάλο μπράβος σου αξίζει Άρη τόσα χρόνια που σε ξέρω και είμαι σίγουρος ότι θα τα πας μια χαρά!!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ.
ΚΑΘΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΤΕΓΑΝΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΗΚΗ ΤΟΥ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΟΣΤΑ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ.
ΠΡΩΤΟΝ-ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΗΘΩΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΝ -ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ
ΤΡΙΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ
ΑΦΗΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕΣ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΔΕ

Αυτο με τις προτασεις μου αρεσε!!!μονο να μας πει απο ποιες ομαδες!!!!γιατι εδω γελανε αχαχαχαχα η τακτικη του ειναι γνωστη και δεν μιλαμε για την ποδοσφαιρικη!!!!!

Άρη αλάνι, έλα στο λιμάνι!... απόφαση τολμηρή και με μεγάλο ρίσκο, αλλά και με ακόμα μεγαλύτερη προοπτική, μαγκιά σου... σου εύχομαι καλή επιτυχία, την οποία θεωρώ δεδομένη, γιατί έχεις περάσει πολλές φουρτούνες και απέδειξες πόσο καλός καπετάνιος είσαι. Όσο για τις κακές Σειρήνες... άστες να σκούζουν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio