Επισκευή των στεφανιών στις μπασκέτες στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Πήγασου (pics)

Παρ, 30/06/2023 - 21:14
Image
Image

Επισκευή στα στεφάνια στις μπασκέτες του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ του Πήγασου έχουν πραγματοποιηθεί όπως ενημέρωσε και μας δείχνει με φωτογραφίες του ο Αλέξιος Αρφάνης.

Αναλυτικά

Για μια ακόμη φορά επισκευάζονται τα στεφάνια, στο ανοιχτό ιστορικό γήπεδο μπάσκετ του Πήγασος Α.Ο. Θυρέας !!!

Με την ελπίδα, να μην έχουμε άλλα απρόοπτα, και μικροί και μεγάλοι να το χαρούν, τώρα μάλιστα που στο Κλειστό γίνονται εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης!!!

Να σημειωθεί, βάση του ρεπορτάζ μας, ότι οι ζημιές που προκλήθηκαν, για ακόμα μία φορά, ήταν η αφαίρεση των ειδικών ελατηρίων, όπως φαίνονται στην φωτογραφία. 

 

Σχόλια επισκεπτών

Αρφανής κι εντεταλμένος δίνουν ρεσιτάλ με τα έργα τους,ψηφίστε τους για να μην τα αφήσουν στη μέση.. έργα ουσίας για το καλό της νεολαίας.και μην γελάτε πρέπει να τα προβάλουν γιατί μένουν πολύ στην απέξω.. μόνο οι δρόμοι και οι βιολογικοί θα προβαλλονται;

Το ονομάσουμε έπρεπε να είναι λίγο από δω λίγο από εκεί κ Εντεταλμενε Ο κ Ανδρουλάκης δεν συγκιβερναει με κανένα πως του ξέφυγαν δύο στελεχαρες και πάνε στο Γιώργο άλλο θέμα εμείς στα Δολιανά άμα αλλάξεις το δυχτακι θα δώσουμε το Όνομα σου στο γηπεδακι του μπάσκετ άσχετα αν το έφτιαξε Ο Μαντάς

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio